ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Γιανκούνας για την μεταγραφή του Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό: "Μας ζήτησε να αποχωρήσει, ήταν μία δύσκολη απόφαση για εμάς"

Γιανκούνας για την μεταγραφή του Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό: "Μας ζήτησε να αποχωρήσει, ήταν μία δύσκολη απόφαση για εμάς"
ZALGIRIS KAUNAS

Ο GM της Ζάλγκιρις, Παούλιους Γιανκούνας, δήλωσε ότι από την στιγμή που έφτασε η πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ίγνκας Μπραζντέικις ο διεθνής φόργουορντ ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, με τους Λιθουανούς στην συνέχεια να τα βρίσκουν σε όλα με τους "ερυθρόλευκους".

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι πλέον και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, με τους "ερυθρόλευκους" να προσθέουν στην μηχανή τους έναν παίκτη που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ. Η Ζάλγκιρις από την πλευρά της δεν ήθελε να χάσει τον Λιθουανοκαναδό - ειδικά λίγο πριν την έναρξη της σεζόν - αλλά, όπως παραδέχθηκε ο Παούλιους Γιανκούνας, δεν είχε επιλογή.

Ο GM της λιθουανικής ομάδας τόνισε ότι από την στιγμή που επισημοποιήθηκε το ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" ο Μπραζντέικις έκανε γνωστή την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Ζάλγκιρις, η οποία τότε ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Πειραιά, φτάνοντας άμεσα σε συμφωνία.

"Σε αυτό το σημείο της σεζόν δεν θέλαμε να κάνουμε μία μεγάλη αλλαγή, αλλά από την στιγμή που λάβαμε την προσφορά από την φιναλίστ της EuroLeague ο Μπραζντέικις μας εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα" δήλωσε στο επίσημο σάιτ της EuroLeague ο Γιανκούνας, για να προσθέσει κλείνοντας:

"Μας προσέγγισε ο Ολυμπιακός, οπότε έπρεπε να βρούμε μία κοινή λύση και τις καλύτερες συνθήκες για την κατάσταση. Εκφράσαμε την θέση μας στις διαπραγματεύσεις και με την άλλη πλευρά να συμφωνεί χρειάστηκε να πάρουμε μία δύσκολη απόφαση. Όπως και να έχει, ευχαριστούμε τον Ίγκνας για την σεζόν που πέρασε εδώ".

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ