EUROLEAGUE

Η Βίρτους Μπολόνια παλεύει για την επιβίωσή της: Στο Κάουνας χωρίς Χάκετ και Κορντινιέ

Η Βίρτους Μπολόνια παλεύει για την επιβίωσή της: Στο Κάουνας χωρίς Χάκετ και Κορντινιέ
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Με τους δύο βασικούς του γκαρντ εκτός δράσης, ο Λούκα Μπάνκι προσπαθεί να βρει τρόπο για να πάρει η Βίρτους Μπολόνια την νίκη στο Κάουνας που θα την κρατήσει ζωντανή για μία θέση στην εξάδα της EuroLeague.

Η δήλωση του Λούκα Μπάνκι πως "η Βίρτους δεν πρέπει να χάσει την αισιοδοξία της", δείχνει την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Μπολόνια μετά από τις ήττες από τη Μονακό (εντός), τον Ολυμπιακό (εκτός) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (εντός) σε διάστημα τεσσάρων αγωνιστικών.

Οι Ιταλοί έχουν υποχωρήσει στην 7η θέση της κατάταξης της EuroLeague και μπροστά τους βρίσκονται δύο πολύ απαιτητικοί αγώνες, αυτός στο Κάουνας απέναντι στη Ζάλγκιρις (20/3) και εκείνος στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (22/3), πριν από το εντός έδρας μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό. Στη διαβολοβδομάδα που πλησιάζει, ωστόσο, ο Λούκα Μπάνκι πιθανότατα δεν θα έχει τον Ντάνιελ Χάκετ και τον Αϊζέια Κορντινιέ που δεν ταξίδεψαν στη Λιθουανία και δύσκολα θα βρεθούν στη Σερβία.

Ο Χάκετ έχει φέτος 8.4 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ ανά 24:42, ενώ ο Κορντινιέ μετράει 9.1 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ ανά 23:10. Πενταδάτοι και οι δύο, με τον Μπάνκι να πρέπει να καλύψει το κενό τους με τον Ίφι Λούντμπεργκ να παίρνει πλέον τον ρόλο του ηγέτη και τους Αλεσάντρο Παγιόλα - Μάρκο Μπελινέλι να καλούνται να ανεβάσουν την απόδοσή τους.

Σενγκέλια, Μίκι, Ζίζιτς και Ντάνστον θα είναι οι τέσσερις που θα μοιραστούν τον χρόνο στη ρακέτα, με τον Ντόμπριτς στο τρία, με πολλά λεπτά και με πολλές αρμοδιότητες.

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ