BASKETBALL CH. LEAGUE

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στον όμιλο της ΑΕΚ Betsson και του Προμηθέα στο BCL

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στον όμιλο της ΑΕΚ Betsson και του Προμηθέα στο BCL
INTIME SPORTS

Ο Προμηθέας Πάτρας έσπασε το αήττητο της Μούρθια, ενώ η ΑΕΚ Betsson έφτασε τις τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες στον όμιλο. Διαβάστε τι χρειάζεται η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του BCL.

Το θρίλερ της ΑΕΚ με τη Χάποελ Χολόν κράτησε περίπου τρεις ώρες (σ.σ.: για την ακρίβεια, το παιχνίδι που ξεκίνησε στις 20:45 ολοκληρώθηκε στις 23:30), αλλά ήταν μες στην πίκρα για την Ένωση. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τη νίκη από το κλειστό των Άνω Λιοσίων μετά από τρεις παρατάσεις και παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης, εν αντιθέσει με τους παίκτες του Ηλία Ζούρου που θα παίξουν απλά για το γόητρο στους δύο εναπομείναντες αγώνες.

Από την άλλη, ο Προμηθέας έσπασε το αήττητο της Μούρθια στο "Δημήτρης Τόφαλος" και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τι χρειάζεται; Να κερδίσει τη Χάποελ Χολόν σε μια βδομάδα στο ίδιο γήπεδο! Αν τα καταφέρει, τότε θα ακολουθήσει τη Μούρθια και θα συνεχίσει να ονειρεύεται ακόμη μεγαλύτερα μεγαλεία στο BCL.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει όμως κι άλλα σενάρια για να ελπίζει. Αν χάσει μέχρι 10 πόντους από τη Χάποελ Χολόν σε μια βδομάδα, τότε θα χρειαστεί ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με την ισραηλινή ομάδα στην τελευταία αγωνιστική.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

  • Μούρθια - ΑΕΚ Betsson (12/3, 21:30)
  • Προμηθέας Πάτρας - Χάποελ Χολόν (13/3, 19:00)

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

  • Χάποελ Χολόν - Μούρθια (20/3, 19:30)
  • ΑΕΚ Betsson - Προμηθέας Πάτρας (20/3, 19:30)
TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ