ΗΠΑ

Η Βανέσα Μπράιαντ θέλει να δημοσιευθούν τα ονόματα των 4 αστυνομικών που φωτογράφισαν το δυστύχημα

Vanessa Bryant speaks during a celebration of life for her husband Kobe Bryant and daughter Gianna Monday, Feb. 24, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Vanessa Bryant speaks during a celebration of life for her husband Kobe Bryant and daughter Gianna Monday, Feb. 24, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Να δημοσιευθούν τα ονόματα των τεσσάρων αστυνομικών που μοιράστηκαν εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος στο οποίο σκοτώθηκαν ο Κόμπι Μπράιαντ, η Τζιάνα Μπράιαντ και ακόμη επτά άνθρωποι τον Ιανουάριο του 2020 θέλει η Βανέσα Μπράιαντ.

Πέρασαν 13 μήνες από τη "μαύρη μέρα" που συγκλόνισε την ανθρωπότητα, πέρασαν 13 μήνες από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζιάνα. Πέρασαν 13 μήνες και η Βανέσα Μπράιαντ δεν έχει δικαιωθεί ακόμη στον αγώνα της εναντίον των τεσσάρων αστυνομικών που τράβηξαν φωτογραφίες από το σημείο του αεροπορικού δυστυχήματος και τις μοιράστηκαν με αποτέλεσμα να φτάσουν σε "επικίνδυνα χέρια", τα οποία το περιβάλλον του Black Mamba πιστεύει πως θα τις διοχετεύσουν κάποια στιγμή στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τους Λος Άντζελες Τάιμς, τα ονόματα των τεσσάρων αστυνομικών βρίσκονται στην αγωγή που έχει καταθέσει η Βανέσα Μπράιαντ, με τους νομικούς που έχουν αναλάβει την εκπροσώπησή τους να υποστηρίζουν πως η δημοσίευση των στοιχείων τους θα προσφέρει σε hackers το δικαίωμα να εισχωρήσουν στα αρχεία τους και να βρουν τις εικόνες από το ατύχημα στο Καλαμπάσας. Οι εκπρόσωποι της Βανέσα Μπράιαντ, από την πλευρά τους, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει λόγος να μένουν κρυφά τα ονόματά τους.

Οι Τάιμς υποστηρίζουν ότι ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς τράβηξε φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος, με τους υπόλοιπους να τις λαμβάνουν στη συνέχεια στα κινητά τους. Ένας από αυτούς τις έστειλε σε δικούς του ανθρώπους, ένας άλλος μοιράστηκε κάποιες που έδειχναν το άψυχο σώμα ενός παιδιού, ενώ ένας ακόμη βρέθηκε σε μπαρ και έδειξε τις φρικτές εικόνες σε νεαρή γυναίκα και σε έναν μπαρτέντερ, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού.

TAGS ΗΠΑ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ