ΜΠΑΣΚΕΤ

Βανέσα Μπράιαντ: Μήνυση στο αστυνομικό τμήμα που διέρρευσε φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος

Βανέσα Μπράιαντ: Μήνυση στο αστυνομικό τμήμα που διέρρευσε φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος
AP Photo/Danny Moloshok AP PHOTO/DANNY MOLOSHOK

Η Βανέσα Μπράιαντ υπέβαλλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα που ήταν υπεύθυνο για την διαρροή των φωτογραφιών από το σημείο που έπεσε το ελικόπτερο που επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ.

Η Βανέσα Μπράιαντ καλείται εδώ και μήνες να διαχειριστεί και άλλα πράγματα εκτός από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης τους Τζιάνα: Την διαρροή των φωτογραφιών από το σημειο του δυστυχήματος.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγο καιρό, οχτώ αξιωματούχοι του τμήματος που ήταν υπεύθυνο για την περιοχή του δυστυχήματος είχαν τραβήξει φωτογραφίες, κάτι που είχε προκαλέσει σάλο. Η Βανέσα Μπράιαντ λοιπόν επέλεξε να πάρει μέτρα.

Το γεγονός ότι ο σερίφης βρήκε τους υπεύθυνους δεν ήταν αρκετό, με την σύζυγο του Κόμπι να καταθέτει μήνυση κατά του τμήματος, ζητώντας αποζημίωση για ψυχική οδύνη. Παράλληλα, στην αγωγή εκφράζει την οργή της, αφού δεν έγινε επίσημα έρευνα και οι εμπλεκόμενοι αξιωματούχοι δεν τιμωρήθηκαν για τις πράξεις τους, παρά την δέσμευση του σερίφη, ενώ αναφέρεται ότι κάποιες φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει στο ίντερνετ.

Όπως και να έχει, το τι θα ακολουθήσει θα έχει ενδιαφέρον.

AP Photo/Danny Moloshok

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ