EUROLEAGUE

Η Βαλένθια θέλει να χρησιμοποιήσει τον Κάιλ Γκάι ως μοχλό πίεσης για να τον κάνει δικό της

Miami Heat guard Kyle Guy (5) plays against the Charlotte Hornets during the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Saturday, Feb. 5, 2022. (AP Photo/Jacob Kupferman)
Miami Heat guard Kyle Guy (5) plays against the Charlotte Hornets during the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Saturday, Feb. 5, 2022. (AP Photo/Jacob Kupferman) © 2022 JACOB KUPFERMAN / AP IMAGES

Ο Κάιλ Γκάι αποτελεί τον ευσεβή πόθο της Βαλένθια, με νέο ισπανικό δημοσίευμα να αναλύει τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού θέλει να τον ντύσει στα πορτοκαλί.

Μέσα σε μόλις ένα χρόνο στην Ευρώπη, ο Κάιλ Γκάι έγινε ανάρπαστος. Τα εντυπωσιακά νούμερα που είχε σε Liga Endesa και EuroCup ήταν αρκετά για να τον βάλουν στο κάδρο των ομάδων της EuroLeague, με τη Βαλένθια και τον Παναθηναϊκό (λιγότερο ο Ολυμπιακός) να ενδιαφέροντα για εκείνον.

Η κίνηση της Μπανταλόνα να "ματσάρει" την πρόταση της Βαλένθια τον κράτησε στη Βαρκελώνη, αλλά αυτό φαίνεται πως είναι κάτι προσωρινό. Στην Ισπανία αναφέρουν πως πρόκειται για κίνηση τακτικής από την πλευρά της Μπανταλόνα, ώστε να διαπραγματευτεί σε δεύτερο χρόνο τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα. Ήτοι, να εισπράξει ένα σημαντικό ποσό ως buy out.

Η "Las Provincias" αναφέρεται στο συγκεκριμένο ζήτημα, εξηγώντας πως η Βαλένθια δεν παύει να ενδιαφέρεται για τον Κάιλ Γκάι. Παράλληλα όμως, καταγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι πορτοκαλί προγραμματίζουν να κλείσουν το deal: με εκείνον ως μοχλό πίεσης.

Συγκεκριμένα, στο ισπανικό δημοσίευμα επισημαίνεται πως η Βαλένθια θέλει να τον χρησιμοποιήσει ως μοχλό πίεσης στη διοίκηση της Μπανταλόνα προκειμένου να μην παρουσιάσει παράλογες απαιτήσεις, αλλά και -δευτερευόντως- να αφήσει στην άκρη το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες της EuroLeague (βλ. Παναθηναϊκός).

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ