ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η ΤΣΣΚΑ εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Τόμιτς

Η ΤΣΣΚΑ εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Τόμιτς
DAVID GRAU LLINARES WWW.DAVIDGRAU.CAT

Η Μπαρτσελόνα έδειξε με... 3.000.000 τρόπους πως θέλει να κρατήσει τον Άντε Τόμιτς και εκείνος έδειξε να συγκινείται. Δεν έχει όμως, υπογράψει, με τις πληροφορίες να θέλουν την ΤΣΣΚΑ να του... χτυπά την πόρτα.

Είναι γνωστό πως η ΤΣΣΚΑ αναζητά ψηλούς (γιατί οι Καούν και Χριάπα αποχωρούν, με τις ενδείξεις να θέλουν τον Χάινς να τους ακολουθεί) και σε αυτό το πλαίσιο προέκυψε η πληροφορία πως υπάρχει συμφωνία με τον Άρτσιομ Παρακχούσκι -την επομένη του αποκλεισμού της Νίζνι Νόβγκοροντ από τους τελικούς της VTB United League. Ο Λευκορώσος όμως, δεν αρκεί. Χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση η φροντ λάιν, με τις τελευταίες πληροφορίες του Sport24.gr να θέλουν την ΤΣΣΚΑ να έχει ενοχλήσει τον εκπρόσωπο του Κροάτη.

Κάπου εδώ θα ήταν χρήσιμο να θυμίσουμε πως ο Τόμιτς είχε κινήσει τις διαδικασίες, για να πάει στο ΝΒΑ (οι Jazz έχουν τα δικαιώματα του) και είχε αναθέσει στον εξ Αμερικής εκπρόσωπο του να τελειώσει τη δουλειά. Ώσπου μετά τον αποκλεισμό των "μπλαουγκράνα" από τον Ολυμπιακό -και το Final Four της Μαδρίτης- του έκαναν πρόταση 3.000.000 ευρώ το χρόνο, για δυο σεζόν . Μάλιστα, για πάρτη του θυσίασαν χρήματα που προορίζονταν για άλλους. Εκείνος αποδέχθηκε την προσφορά, αλλά συμβόλαιο δεν υπέγραψε. Και εκεί "πατά" τώρα η ΤΣΣΚΑ για να διεκδικήσει τις πιθανότητες να τον κάνει δικό της.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ