ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Τέλος ο Μιλουτίνοβ από την ΤΣΣΚΑ

Ο Μιλουτίνοβ πανηγυρίζει για το καλάθι που πέτυχε
Ο Μιλουτίνοβ πανηγυρίζει για το καλάθι που πέτυχε CSKABASKET.COM

Μετά από τρία χρόνια ο Νίκολα Μιλουτίνοβ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας χώρισαν τους δρόμους τους. Η ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας.

Παρελθόν και με τη βούλα αποτελεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νίκολα Μιλουτίνοβ. Το συμβόλαιο του Σέρβου σέντερ με την ρωσική αρκούδα ολοκληρώθηκε και κάπως έτσι εκείνη τον ευχαρίστησε μέσω social media για την προσφορά του στο σύλλογο.

"Σε ευχαριστούμε Νίκο. Με τη λήξη του συμβολαίου του, ο σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοβ αποχωρεί από την ομάδα μας. Προς απογοήτευση όλων των φιλάθλων της ΤΣΣΚΑ, η τετραετής πορεία του Σέρβου σέντερ στην ομάδα μας έφτασε στο τέλος της".

Πλέον ο Νίκολα Μιλουτίνοβ είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα εκείνος επιθυμεί. Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο διάστημα ο 28χρονος ψηλός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την ενδεχόμενη επιστροφή του στο ΣΕΦ, ενώ στα χέρια του έχει και πρόταση από την Βίρτους Μπολόνια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως ο Μιλουτίνοβ ήταν φέτος ο 8ος σκόρερ της VTB League (16.1 πόντοι), σούταρε με το καταπληκτικό 68.5% στο δίποντο και άγγιξε το 82% στις βολές. Παράλληλα, ήταν ο πρώτος ριμπάουντερ της λίγκας (9.1 ανά αγώνα) και μακράν του δεύτερου 1ος στην αξιολόγηση με 28.4 μονάδες.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ