ΤΣΙΜΠΟΝΑ

Η Τσιμπόνα βρίσκεται στα όρια της διάλυσης και έχει 45 ημέρες για να γλιτώσει τον αφανισμό

Η Τσιμπόνα βρίσκεται στα όρια της διάλυσης και έχει 45 ημέρες για να γλιτώσει τον αφανισμό
ABA LEAGUE/CIBONA/MARIN SUSIC

Μετά από 120 ημέρες "παγώματος" του τραπεζικού της λογαριασμού, η Τσιμπόνα βρίσκεται σε καθεστώς πτώχευσης και έχει περιθώριο 45 ημερών για να πείσει τις τοπικές αρχές πως μπορεί να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Στα όρια της διάλυσης βρίσκεται η Τσιμπόνα. Το ιστορικό κλαμπ από την Κροατία είδε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να "παγώνουν" για 120 ημέρες (σσ. το συγκεκριμένο διάστημα συμπληρώθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου), λόγω των τεράστιων οφειλών, γεγονός που σύμφωνα με τους εγχώριους νόμους σημαίνει ότι η ομάδα πτώχευσε.

Πλέον, η Τσιμπόνα έχει στη διάθεσή της 45 ημέρες για να πείσει τους αρμόδιους φορείς ότι βρίσκεται σε διαδικασία αναδιάρθρωσης, η οποία θα οδηγήσει σε έξοδο από το οικονομικό τέλμα.

Στην παρούσα φάση η Τσιμπόνα δεν μπορεί να δηλωθεί στο εγχώριο πρωτάθλημα από την κροατική ομοσπονδία μπάσκετ, ενώ αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετωπίζει και στην ABA League. Να σημειώσουμε ακόμα πως στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν τώρα μόλις πέντε παίκτες και κάποιοι αθλητές από τις ακαδημίες.

TAGS ΤΣΙΜΠΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ