ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Τόφας πιέζει τον Δημήτρη Πρίφτη για τη θέση του head coach

Η Τόφας πιέζει τον Δημήτρη Πρίφτη για τη θέση του head coach
INTIME SPORTS

Η Τόφας έχει τον Δημήτρη Πρίφτη στο Νο1 της shortlist για τη θέση του προπονητή, ευελπιστώντας πως το πρότζεκτ που του παρουσίασε θα τον πείσει να μετακομίσει στην Τουρκία.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου, η Τόφας ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Αχμέτ Τσακί, βάζοντας παράλληλα πλώρη για την εύρεση του διαδόχου του. Η αλήθεια βέβαια είναι πως η τουρκική ομάδα είχε πάρει προ πολλού τις αποφάσεις της περί αλλαγής σκυτάλης στον πάγκο, προσεγγίζοντας από νωρίς τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ο 53χρονος τεχνικός αποτέλεσε εξ αρχής τη Νο1 επιλογή στη shortlist της Τόφας, με τους ανθρώπους του οργανισμού να προσδοκούν πως σύντομα ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα μετακομίσει στην Τουρκία. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, οι επαφές των δύο πλευρών έχουν πολλαπλασιαστεί, κάτι που δείχνει πόσο θέλουν στην Τόφας να ακούσουν το "ναι" από την πλευρά του Δημήτρη Πρίφτη.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, συμφωνία δεν υπάρχει, πλην όμως στην πλευρά της τουρκικής ομάδας υπάρχει η φιλοδοξία πως το πρότζεκτ που έχει παρουσιαστεί στον 53χρονο τεχνικό είναι ικανό για να τον οδηγήσει στην Basketbol Super Lig και το Basketball Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ