NBA

Η θέση των Μπρούκλιν Νετς για τον Τζέιμς Χάρντεν, λίγο πριν από την Trade Deadline

Η θέση των Μπρούκλιν Νετς για τον Τζέιμς  Χάρντεν, λίγο πριν από την Trade Deadline
2021 JAE C. HONG/AP PHOTO

Ο Στιβ Νας δεν βλέπει τον Τζέιμς Χάρντεν να αποχωρεί από τους Μπρούκλιν Νετς, όμως οι φήμες επιμένουν πως η ομάδα του θα συζητήσει με τους Σίξερς για την ανταλλαγή του με τον Μπεν Σίμονς μέσα στις επόμενες ημέρες.

Θυμάστε το σίριαλ που είχε δημιουργηθεί όταν ο Τζέιμς Χάρντεν προσπαθούσε να αποχωρήσει από τους Χιούστον Ρόκετς; Ετοιμαστείτε και για νέο, καθώς όλα δείχνουν ότι μέχρι την Trade Deadline της 10ης Φεβρουαρίου (22:00 ώρα Ελλάδας) θα δούμε, θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε πολλά σενάρια για τον Μούσια που δεν περνάει καλά στο Μπρούκλιν, αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό και βρίσκεται εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Την ώρα, λοιπόν, που οι φήμες λένε ότι Νετς και Σίξερς είτε συζητούν, είτε πρόκειται να συζητήσουν για μία ανταλλαγή στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν οι Μπεν Σίμονς - Τζέιμς Χάρντεν, ο Στιβ Νας δηλώνει κάθετος σχετικά με πιθανή παραχώρηση του Μούσια. "Δεν θα τον ανταλλάξουμε, θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στο Μπρούκλιν" δήλωσε ο Καναδός προπονητής πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με τους Ντένβερ Νάγγετς, σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους, χωρίς πάντας να το καταφέρνει.

Θυμίζουμε πως ο Χάρντεν μένει ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, αν κάνει χρήση της option που υπάρχει στο συμβόλαιό του και πετάξει τη σεζόν 2022/23. Φέτος μετράει 22.5 πόντους (47.6% στο δίποντο, 33.2% στο τρίποντο, 86.9% στις βολές), 8 ριμπάουντ, 10.2 ασίστ και 4.8 λάθη ανά 37 λεπτά, σκοράρει 12 πόντους λιγότερους απ' όσους έβαζε την περίοδο 2019/20 και σχεδόν 14 λιγότερους από τη σεζόν 2018/19 όταν είχε αναδειχθεί για δεύτερη φορά πρώτος σκόρερ της Λίγκας.

TAGS NBA ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ