SPORTS & GOSSIP

Η σύζυγος του Νεμάνια Νέντοβιτς, Μίνα Μιλουτίνοβιτς, είναι η ωραιότερη Σέρβα

Η Μίνα Μιλουτίνοβιτς στη Μύκονο
Η Μίνα Μιλουτίνοβιτς στη Μύκονο INSTAGRAM / @MINAMILUTINOVIC

Εντυπωσιακή, εκθαμβωτική και σίγουρα όπου και να βρεθεί θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Αυτή είναι η Μίνα Μιλουτίνοβιτς, η σύζυγος του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Το 2015 ο Κωνσταντίνος Κουφός έβγαλε το τότε καλοκαιρινό hit: "Η πιο ωραία στην Ελλάδα". Αν το τραγούδι μιλούσε για την πιο ωραία στη Σερβία, τότε ο τίτλος θα πήγαινε παμψηφεί στη Μίνα Μιλουτίνοβιτς, τη σύζυγο του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Κι αν βιαστείς να μας χαρακτηρίσεις "υπερβολικούς" μία ματιά -πίστεψέ μας- θα σε πείσει. Η 27χρονη καλλονή ζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα μαζί με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, το εντυπωσιακό μοντέλο λατρεύει τα ελληνικά νησιά και είχε πολλές φορές επισκεφτεί αρκετά από αυτά, όπως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, πριν ακόμα ο καλός της υπογράψει στους πράσινους και μετακομίσουν στη χώρα μας.

Μάλιστα, οι τελευταίες της αναρτήσεις στο instagram, στο οποίο είναι και αρκετά ενεργή έχοντας περισσότερους από 165.000 followers να την ακολουθούν και να τη στηρίζουν, είναι από το νησί των ανέμων.

Ο Σέρβος γκαρντ των πράσινων, που έφτασε στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2020, παντρεύτηκε την αγαπημένη του έναν μήνα αργότερα. Ο 31χρονος γνωρίστηκε με το εκρηκτικό μοντέλο το 2014 και πλέον μετρούν οκτώ χρόνια κοινής πορείας.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ