EUROLEAGUE

Η σύρραξη στο Φενέρμπαχτσε - Μονακό προκλήθηκε από οπαδό που έκανε χειρονομία "θα σου κόψω τον λαιμό" στον Ντιάλο

Η σύρραξη στο Φενέρμπαχτσε - Μονακό προκλήθηκε από οπαδό που έκανε χειρονομία "θα σου κόψω τον λαιμό" στον Ντιάλο

Η σπίθα που άναψε το φυτίλι για τα ντροπιαστικά επεισόδια στο φινάλε του Game 4 της Φενέρμπαχτσε με την Μονακό ανάμεσα στους οπαδούς της τουρκικής ομάδας και τους παίκτες των Μονεγάσκων φαίνεται να ξεκίνησε από έναν οπαδό που έκανε την χειρονομία "θα σου κόψω τον λαιμό" στον Ντιαλό.

Το τέλος του Game 4 της Φενέρμπαχτσε με την Μονακό βρήκε τους οπαδούς των γηπεδούχων να μπαίνουν στο παρκέ και αυτό να οδηγεί σε σύρραξη με τους παίκτες των θριαμβευτών φιλοξενούμενων. Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν ντροπιαστικές, ο Μάικ Τζέιμς όρμησε στον γιο του προέδρου της Φενέρ, ο Σάσα Ομπράντοβιτς προσπαθούσε να προστατέψει τους παίκτες του.

Πώς ξεκίνησαν όμως όλα αυτά; Υπήρχε ένταση σε όλο το παιχνίδι, με τους οπαδούς της Φενέρ να βρίζουν και να πετούν αντικείμενα. Το γεγονός που φαίνεται όμως να αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η χειρονομία ενός οπαδού στον Άλφα Ντιαλό, περίπου 18 δευτερόλεπτα πριν από λήξη του αγώνα, όπου έδειξε ότι θα κόψει τον λαιμό του φόργουορντ της Μονακό.

Δείτε το VIDEO.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα φάνηκε ότι δεν υπήρχε γυρισμός. Με το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Μονακό πήγαν προς το μέρος του συγκεκριμένου οπαδού, με την είσοδο των φίλων της Φενέρμπαχτσε στην συνέχεια εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου να οδηγεί σε όσα ακολούθησαν.

Θυμηθείτε την ένταση μετά το τέλος του αγώνα μέσα από τα VIDEO που έχουν κυκλοφορήσει:

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ