ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η Σλοβενία έχασε πενταδάτο παίκτη εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά και αγωνιά και για τον Λούκα Ντόντσιτς

Η Σλοβενία έχασε πενταδάτο παίκτη εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά και αγωνιά και για τον Λούκα Ντόντσιτς

Εκτός εθνικής ο Γιάκα Μπλάζιτς, με τους Σλοβένους να αγωνιούν και για τον Λούκα Ντόντσιτς εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά του Πειραιά.

Χωρίς τον Γιάκα Μπλάζιτς (33, 1μ.96) θα πορευθεί η Σλοβενία το φετινό καλοκαίρι. Ο έμπειρος περιφερειακός της Τσεντεβίτα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση, με αποτέλεσμα να συζητήσει με την ομοσπονδία και με το προπονητικό team ώστε να τεθεί εκτός προεπιλογής και προετοιμασίας για το προολυμπιακό τουρνουά του Πειραιά (2-7/7).

Ο Μπλάζιτς είχε 14.5 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ ανά 28.8 λεπτά σε 26 αγώνες της ABA Liga και 16.1 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 29.3 λεπτά σε 18 αγώνες του EuroCup.

Στη Σλοβενία αγωνιούν και για την κατάσταση του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει τρεις διαφορετικούς τραυματισμούς. Μία διάταση στον θώρακα, ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και στον αριστερό αστράγαλο. Ο Luka Magic έσφιξε τα δόντια και έπαιξε στο Game 2 των NBA Finals, ωστόσο η κατάστασή του θα εκτιμάται σε καθημερινή βάση και η απόφασή του για το αν θα συμμετάσχει στην εθνική ομάδα της χώρας του θα παρθεί από τον ίδιο αμέσως μετά από το φινάλε των τελικών.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ NBA ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ