ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης επισημοποίησε τη συμφωνία με Γιαμπουσέλε

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε στο ΣΕΦ ως παίκτης της Βιλερμπάν
Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε στο ΣΕΦ ως παίκτης της Βιλερμπάν EUROKINISSI

Την ένταξη του Γκέρσον Γιαμπουσέλε στο ρόστερ της, με συμβόλαιο ενός έτους, ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε είναι, πλέον, παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο μυαλό του 25χρονου φόργουορντ (2.03) φώλιαζε ως προτεραιότητα, η επιστροφή στο ΝΒΑ. Από τη στιγμή όμως που δεν προέκυψε κάτι χειροπιαστό, ή τουλάχιστον κάτι που θα τον δελεάσει, και στο δρόμο του εμφανίστηκε ενδιάμεσα η "βασίλισσα", κλήθηκε ν' αποφασίσει το τι θα πράξει ενόψει της επόμενης σεζόν. Εν τέλει ο πρώην παίκτης της Βιλερμπάν προτίμησε να πάρει το μονοετές συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Ισπανοί και να δεσμευτεί έως το καλοκαίρι του 2022.

Τη Δευτέρα η συμφωνία των δύο πλευρών έλαβε επίσημη μορφή με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ισπανικό κλαμπ.

Ο δυναμικός Γάλλος, με τις ρίζες από το Κονγκό, έπαιξε πέρυσι σε 30 παιχνίδια της Euroleague με τη φανέλα της ASVEL και είχε 11 πόντους (53% στο δίποντο, 38% στο τρίποντο), και 4.2 ριμπάουντ ανά 25 λεπτά στο παρκέ. Ο Πάμπλο Λάσο τον επέλεξε για την ποικιλία στο παιχνίδι του, με δεδομένο ότι ο Γιαμπουσέλε έχει τη δυνατότητα να παίζει τόσο με πρόσωπο όσο και με πλάτη, την ίδια στιγμή που στην άμυνα βοηθά στις αλλαγές, μαρκάροντας είτε κοντύτερους είτε ψηλότερους αντιπάλους.

Του χρόνου ο Γιαμπουσέλε θα έχει το δικαίωμα να ψάξει, ξανά ως ελεύθερος, το καλύτερο για το μέλλον του. Αν δηλαδή θα κυνηγήσει μια δεύτερη ευκαιρία στο ΝΒΑ, ύστερα από το πέρασμά του στους Μπόστον Σέλτικς (2.3 πόντοι, 1.4 ριμπάουντ), ή θα ανανεώσει την παραμονή του στην Ευρώπη.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ