EUROLEAGUE

Το ΝΒΑ στο μυαλό του Γιαμπουσέλε

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε με την φανέλα της Βιλερμπάν
Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε με την φανέλα της Βιλερμπάν EUROKINISSI

Παρά το ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της EuroLeague, ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε ξεκαθάρισε πως το κύριό του ενδιαφέρον εστιάζεται στο ΝΒΑ.

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε ήταν από τους κορυφαίους της Βιλερμπάν τη φετινή σεζόν στη EuroLeague. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις δεν άφησαν τα μεγάλα κλαμπ της διοργάνωσης ασυγκίνητα, μεταξύ αυτών και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο το ενδιαφέρον του παίκτη εστιάζεται στο ΝΒΑ και μία πιθανή επιστροφή εκεί.

Ο ψηλός της Βιλερμπάν θέλει πρώτα να εξετάσει όλες του τις επιλογές με προτεραιότητα το ΝΒΑ και σε περίπτωση που δεν προκύψει η επιστροφή του εκεί, τότε θα συζητήσει με τις ομάδες της EuroLeague.

Ο Γιαμπουσέλε είχε ένα σύντομο πέρασμα από το ΝΒΑ με την φανέλα των Μπόστον Σέλτικς από τους οποίους είχε επιλεγεί στο ντράφτ του 2016. Εκεί έπαιξε συνολικά σε 74 παιχνίδια σημειώνοντας 2.3 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι μαζεύοντας 1.4 ριμπάουντ σε μόλις 6.6 λεπτά συμμετοχής.

Τη φετινή σεζόν με την φανέλα της Βιλερμπάν, ο Γιαμπουσέλε μέτρησε 11 πόντους μέσο όρο έχοντας και 4.2 ριμπάουντ σε 25:07 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE NBA ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ