NBA

Η πρώτη εμφάνιση του Τσάντλερ Πάρσονς μετά από τη σύγκρουση που τον συνέτριψε

Η πρώτη εμφάνιση του Τσάντλερ Πάρσονς μετά από τη σύγκρουση που τον συνέτριψε

Και όμως, δύο χρόνια μετά από το τρακάρισμα που τον τραυμάτισε σε αυχένα, εγκέφαλο και στέρνο, ο Τσάντλερ Πάρσονς και περπατάει και προπονείται με την ελπίδα ότι θα διεκδικήσει την επιστροφή του στα παρκέ.

Ήταν 15 Ιανουαρίου του 2020, όταν η είδηση σόκαρε το ΝΒΑ και το παγκόσμιο μπάσκετ γενικότερα. Ο Τσάντλερ Πάρσονς είχε χτυπηθεί από μεθυσμένο οδηγό, είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς στον αυχένα, στο κρανίο και στο στήθος, είχε ζημιά στον εγκέφαλο και βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Λίγες ημέρες μετά, ο νομικός εκπρόσωπος του πρώην παίκτη των Ρόκετς, των Μάβερικς, των Γκρίζλις και των Χοκς δήλωσε πως οι τραυματισμοί του ήταν πιθανότατα αρκετά σοβαροί για να τον κρατήσουν για πάντα εκτός παρκέ, τώρα όμως, σχεδόν δύο χρόνια μετά από εκείνη τη σύγκρουση, ο 33χρονος Πάρσονς εμφανίστηκε για πρώτη φορά και δήλωσε ότι έχει στο μυαλό του την προσπάθεια να γυρίσει κάποια στιγμή στους αγωνιστικούς χώρους ή έστω να προσπαθήσει γι' αυτό.

"Θα δούμε, προς το παρόν δουλεύω, προσπαθώ να διατηρηθώ σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά και να αναρρώσω από το περσινό τρακάρισμα. Θα δούμε. Προσπαθώ να διαχειριστώ πολλά πράγματα μαζί" ήταν το σχόλιο του Τσάντλερ Πάρσονς στην κάμερα του TMZ. Το θετικό για τον παλαίμαχο (;) μπασκετμπολίστα είναι ότι έβγαλε 127 εκατομμύρια δολάρια στην καριέρα του και δεν καταστράφηκε από μια κακή στιγμή στην οποία δεν είχε την παραμικρή ευθύνη.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ