ΠΑΟΚ

Η προτεραιότητα του Κέβιν Πόρτερ και η ατάκα για επιστροφή στη Θεσσαλονίκη

Η προτεραιότητα του Κέβιν Πόρτερ και η ατάκα για επιστροφή στη Θεσσαλονίκη
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS / EUROKINISSI

Το NBA βρίσκεται στο μυαλό του Κέβιν Πόρτερ και η επιστροφή στις ΗΠΑ είναι ο στόχος του, αν όμως δεν συμβεί αυτό, τότε η σεζόν 2024/25 θα τον βρει ξανά στη Θεσσαλονίκη.

Αν εξαιρέσει κάποιος το δύσκολο ντεμπούτο του στη Stoiximan Basket League, που ήταν η πρώτη του εμφάνιση μετά από 365 ημέρες, ο Κέβιν Πόρτερ έχει κάνει θραύση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στους αγώνες με την Καρδίτσα (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 9 ασίστ σε 38:36), με την ΑΕΚ (28 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ σε 38:45) και με το Μαρούσι (22 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ σε 40 λεπτά) ο Αμερικανός γκαρντ έκανε πράγματα και θαύματα, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν την πρόκριση για τα playoffs στα οποία θα συναντήσουν τον Παναθηναϊκό.

Ο Πόρτερ έχει βρει ένα ιδανικό περιβάλλον για να βάλει την καριέρα του ξανά στις ράγες, μετά από την περιπετειώδη θητεία του σε Καβαλίερς και Ρόκετς, δείχνει σοβαρό πρόσωπο, είναι συγκεντρωμένος, δεν έχει εκρήξεις και γνωρίζοντας ότι πολλοί τον έχουν στο μικροσκόπιό τους, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να γυρίσει στο υψηλότερο επίπεδο του παγκόσμιου μπάσκετ.

"Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Αν μείνω για άλλον έναν χρόνο στην Ευρώπη, αν θα έχω την ευκαιρία να γυρίσω στο NBA. Αν μπορώ να επιστρέψω εκεί, πιθανότατα θα το κάνω. Αν δεν συμβεί όμως αυτό, δεν έχω διάθεση να παίξω για άλλη ομάδα εκτός από τον ΠΑΟΚ. Με υποδέχθηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία που πολλοί απέφυγαν κι αισθάνομαι ευγνώμων γι' αυτό. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ οικογενειακό, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν για να βγω από το καβούκι μου. Δεν με βλέπω σε άλλη ομάδα ή σε άλλη λίγκα. Αν δεν τα καταφέρω στο NBA, θα επιστρέψω" ήταν οι δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ.

Η προτεραιότητα του Πόρτερ είναι να γυρίσει στο σπίτι του. Θα παλέψει πολύ για να πείσει ξανά τις ομάδες της Λίγκας να τον εμπιστευθούν, είναι δεδομένο ότι πολλοί θα προσπαθήσουν να μάθουν πώς κύλησε η θητεία του στη Θεσσαλονίκη, αν όμως αυτό δεν συμβεί κι ο πληθωρικός γκαρντ μείνει στην Ελλάδα, τότε ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να λέει ότι έχει στο δυναμικό του τον πιθανότατα πιο ταλαντούχο μπασκετμπολίστα σε όλη την Ευρώπη.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ