ΑΡΗΣ

Η πρόταση Γαλατσόπουλου που έπεισε τον Άρη και οδήγησε σε κοινή τηλεοπτική στέγη

Η πρόταση Γαλατσόπουλου που έπεισε τον Άρη και οδήγησε σε κοινή τηλεοπτική στέγη

Οι παράγοντες της ΚΑΕ Άρης έκαναν την επανάστασή τους, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έκανε την πρόταση που ήθελαν να ακούσουν και έτσι επιτεύχθηκε κατ' αρχήν συμφωνία για κοινή τηλεοπτική στέγη για τις 12 ομάδες της Basket League 2020/21.

Το... γεφύρι της Άρτας, αναστηλώθηκε μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια που κράτησε αρκετούς μήνες το απόγευμα της Δευτέρας (5/10). Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ δεν ξεκίνησε και δεν εξελίχθηκε καλά για το σύνολο των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη Basket League 2020/21, καθώς οι παράγοντες του Άρη επέμεναν στη θέση τους και δεν δέχονταν να μπουν κάτω από κοινή τηλεοπτική στέγη με τις υπόλοιπες 11 ΚΑΕ.

Τότε, σε μια ύστατη προσπάθεια για να υπάρξει κοινή πορεία, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος πρότεινε μια σκέψη του που αποδείχθηκε κρίσιμη για το αποτέλεσμα που προέκυψε λίγη ώρα αργότερα. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ έριξε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να διανεμηθεί στη δεύτερη (2021/22) και την τρίτη σεζόν (2022/23) του συμβολαίου με την ΕΡΤ το μπόνους των ευρωπαϊκών συμμετοχών σε όλες τις ομάδες της Α1, βάση της τηλεθέασής τους, γεγονός που ευχαρίστησε τους Θεσσαλονικείς.

Οι άνθρωποι του Άρη επέμεναν το τελευταίο διάστημα πως η ομάδα τους είναι από τις πλέον εμπορικές του πρωταθλήματος, γι' αυτό έκαναν την επανάστασή τους και προσπάθησαν να βρουν μια συμφωνία ξεχωριστή από τις υπόλοιπες 11 που τελικά αποδέχθηκαν την πρόταση του Γαλατσόπουλου και τον εξουσιοδότησαν να προχωρήσει τις συζητήσεις με την ΕΡΤ για τις λεπτομέρειες εν όψει της περιόδου που πλησιάζει.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ