ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Η προφητεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την 50άρα του Χόλιντεϊ και η υπόσχεση για το φετινό πρωτάθλημα

Η προφητεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την 50άρα του Χόλιντεϊ και η υπόσχεση για το φετινό πρωτάθλημα
PRINTSCREEN

Το προαίσθημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την 50άρα του Τζρου Χόλιντεϊ βγήκε αληθινό και ο Greek Freak ελπίζει ότι θα πέσει μέσα και στην προφητεία του που βλέπει τους Μπακς πρωταθλητές του NBA.

Μαντικές ικανότητες φαίνεται πως έχει αναπτύξει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δήλωσε μετά τη νίκη των Μπακς επί των Πέισερς, ότι προέβλεψε την 50άρα που έβαλε ο Τζρου Χόλιντεϊ. Ορμώμενος, μάλιστα, από αυτή την προφητεί, ο Greek Freak δεν δίστασε να πει ότι το Μιλγουόκι θα πάει να κερδίσει το φετινό πρωτάθλημα στο NBA και υποσχέθηκε ότι η ομάδα του θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την κούπα. Ακόμα, ο Έλληνας σούπερ σταρ αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

"Ο Χόλιντεϊ ήταν απίστευτος σήμερα και χρειαζόμασταν κάθε έναν από τους 50 πόντους που έβαλε. Ο Γκρέισον Άλεν ίσως και να έκανε το κάρφωμα της χρονιάς. Ήταν η πρώτη φορά που τον είδα να βγάζει συναίσθημα. Τον λέω ρομπότ.

Είναι σημαντικό να παίζουμε στο σπίτι μας, μπροστά στο εκπληκτικό κοινό μας. Το να έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε και να κάνουμε τη ρουτίνα μας πριν από τον αγώνα στο γήπεδο μας, μας δίνει σίγουρα μεγαλύτερη άνεση. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κερδίσεις το παιχνίδι, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το να κοιμάσαι όμως στο κρεβάτι σου και να είσαι κοντά στην οικογένεια σου πριν από το ματς σε βοηθάει να προετοιμαστείς καλύτερα πνευματικά. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα του να έχεις το καλύτερο ρεκόρ της λίγκας και το πλεονέκτημα έδρας ενάντια σε κάθε άλλη ομάδα. Σίγουρα το κυνηγάμε. Είμαστε πρώτοι στην Ανατολή, πρώτοι στο NBA και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί. Ελπίζω να μείνουμε υγιείς, να παίξουμε τα τελευταία 6 ματς της κανονικής περιόδου και να ετοιμαστούμε για τα playoffs ώστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Είναι τρελό. Πριν από το παιχνίδι, όταν έκανα τις διατάσεις μου, είπα στον Τζρου ότι θα βάλει 50 πόντους. Δεν είναι εύκολο αυτό, σε όλη την καριέρα μου το έχω πετύχει 6 φορές. Το λέω τώρα λοιπόν, θα πάμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Θα πάμε να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Αυτή είναι υπόσχεση στους εαυτούς μας και στην ομάδα, για τη σκληρή δουλειά που έχουμε ρίξει όλη τη χρονιά. Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα. Το λέω δημόσια, γιατί φαίνεται πως πιάνει. Για τον Τζρου έπιασε, έβαλε 50 πόντους".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ