ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πίτα, ο Μπατίστα και η ένσταση

Η πίτα, ο Μπατίστα και η ένσταση
STOLISVAGGELIS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φιλοξένησε όλα τα μέλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (ομάδα και προσωπικό) στο σπίτι του, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ποιοι ήταν οι τυχεροί και τι είπε για το φλουρί.

Στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πραγματοποιήθηκε φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο πρώην πρόεδρος του "τριφυλλιού" φιλοξένησε στα... ιδιαίτερά του το προσωπικό, αλλά και τα μέλη της ομάδας δείχνοντας πως οι σχέσεις μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Το "παρών" έδωσαν -μεταξύ άλλων- ο Παύλος Γιαννακόπουλος και η σύζυγός του, Δέσποινα.

Οι τέσσερις τυχεροί της χρονιάς ήταν ο Εστέμπαν Μπατίστα, η σύζυγος του Δημήτρη Διαμαντίδη, η κόρη του Μάνου Παπαδόπουλου, αλλά και ο... Φραγκίσκος Αλβέρτης. Ο πρώτος πάντως ήταν αυτός που βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, μιας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε "καυστική" ατάκα, ενόσω έδινε το δώρο του στον Ουρουγουανό σέντερ.

Πιο χαρακτηριστικά είπε πως " πληροφορούμαι ότι μπορεί ο κύριος Αγγελόπουλος να κάνει ένσταση για το φλουρί", με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Πέραν αυτού, ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλους, τονίζοντας πως περιμένει το καλοκαίρι να τους βρει πανηγυρίζοντας νέους τίτλους.

Η πίτα, ο Μπατίστα και η ένσταση
STOLISVAGGELIS

Ο μοναδικός απών από την εκδήλωση ήταν ο Νίκος Παππάς. Ο 24χρονος γκαρντ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση (είναι εμπύρετος εδώ και δέκα μέρες), μένοντας κλινήρης για ακόμη μία μέρα. Αύριο (12/1) θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ