ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Η Παρτίζαν συγκέντρωσε 1.674.760 ευρώ από τις δωρεές των οπαδών της για την αποπληρωμή των χρεών

Η Παρτίζαν συγκέντρωσε 1.674.760 ευρώ από τις δωρεές των οπαδών της για την αποπληρωμή των χρεών
PARTIZAN MOZZART BET / DRAGANA STJEPANOVIC / ABA LEAGUE

Οικονομική ανάσα ύψους περίπου 1.7 εκατομμυρίων ευρώ πήρε η Παρτίζαν από τις δωρεές που έκαναν οι οπαδοί της για την αποπληρωμή των φορολογικών οφειλών του συλλόγου.

Το πρόγραμμα "WE HAVE ONE PARTISAN" ολοκληρώθηκε και αποφέρε 196.358.862 δηνάρια Σερβίας, δηλαδή, 1.674.760 ευρώ στα ταμεία της Παρτίζαν από τις δωρεές των οπαδών της που θέλησαν να βοηθήσουν στην αποπληρωμή των χρεών του συλλόγου.

"Ολοκληρώθηκε η καμπάνια συγκέντρωσης κεφαλαίων για τη ρύθμιση της φορολογικής οφειλής! Πρώτα απ 'όλα, ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ξεκίνησαν τη δράση και άρχισαν μια ακόμα ιστορία για την αδιάσπαστη αγάπη μεταξύ αυτών που αγωνίζονται για το μαύρο και το άσπρο στο γήπεδο και στις εξέδρες", ανέφερε στη σχετική ανακοίνωση το κλαμπ.

Να θυμίσουμε πως όταν ξεκίνησε η εν λόγω εκστρατεία, η Παρτίζαν είχε τονίσει πως θα χαράξει τα ονόματα των 1.992 (σσ. ο αριθμός συμβολίζει τη χρονιά που η ομάδα κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο) μεγαλύτερων δωρητών στο σήμα που θα κοσμεί το παρκέ του γηπέδου που θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά, ενώ θα προσφέρει μια court side θέση εφόρου ζωής σε όποιον κάνει την υψηλότερη προσφορά.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ