ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Η Παρτίζαν θα πληρώσει τα χρέη της με δωρεές οπαδών και θα χαράξει 1.992 ονόματα στο σήμα του παρκέ

Η Παρτίζαν θα πληρώσει τα χρέη της με δωρεές οπαδών και θα χαράξει 1.992 ονόματα στο σήμα του παρκέ
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Με τη βοήθεια των δωρεών από τους οπαδούς της θα αποπληρώσει τις ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές της η Παρτίζαν, που θα χαράξει τα ονόματα 1.992 δωρητών στο σήμα του παρκέ.

Η Παρτίζαν βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο "WE HAVE ONE PARTISAN", το οποίο θα τρέξει από τις 19 Απριλίου μέχρι και τις 13 Μαΐου, όταν η ομάδα θα πάει στην εφορία για να κάνει διακανοσισμό των χρεών της και θα πληρώσει την πρώτη δόση από το ποσό που χρωστάει.

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα η Παρτίζαν θα δέχεται επώνυμες δωρέες από τους οπαδούς τους -κατόπιν της σχετικής πρότασης που έκαναν περίπου 2.000 φαν της ομάδας- οι οποίες και θα αναρτώνται στο επίσημο site του συλλόγου. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν περίπου τα 7.00.000 ευρώ, που αντιστοιχούν στις ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές της Παρτίζαν προς το κράτος της Σερβίας.

Μάλιστα, για δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στον κόσμο να συμμετάσχει στην εν λόγω πρωτοβουλία, η Παρτίζαν ανακοίνωσε πως θα χαράξει τα ονόμα των 1.992 (σσ. ο αριθμός συμβολίζει τη χρονιά που η ομάδα κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο) μεγαλύτερων δωρητών στο σήμα που θα κοσμεί το παρκέ του γηπέδου που θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά, ενώ θα προσφέρει μια court side θέση εφόρου ζωής σε όποιον κάνει την υψηλότερη προσφορά. Ακόμα, η ομάδα θα χαρίσει ένα μπλουζάκι με τις υπογραφές των παικτών και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε όποιον προσφέρει περισσότερα από 3.000 δηνάρια (σσ. 25.5 ευρώ).

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ