ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Η Παρτίζαν δεν κατεβαίνει στα playoffs του σερβικού πρωταθλήματος για να πατάξει τον χουλιγκανισμό

Η Παρτίζαν δεν κατεβαίνει στα playoffs του σερβικού πρωταθλήματος για να πατάξει τον χουλιγκανισμό
PHOTO CREDITS: ABA LEAGUE

Με ανακοίνωσή της η Παρτίζαν ενημέρωσε πως η σεζόν της ολοκληρώθηκε μιας και δεν θα κατέβει στα playoffs του σερβικού πρωταθλήματος.

Έπειτα από μία επεισοδιακή σειρά τελικών κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την Αδριατική Λίγκα που ολοκληρώθηκε με την δεύτερη θέση, η Παρτίζαν ενημέρωσε με ανακοίνωσή της την απόφασή της να μην κατέβει στα playoffs του σερβικού πρωταθλήματος.

Η σειρά των τελικών της ABA Liga στιγματίστηκε από επεισόδια, εκκένωση γηπέδου και διακοπή αγώνα, γεγονότα που δεν ταιριάζουν στο όνομα των δύο ομάδων. Έτσι, η Παρτίζαν αποφάσισε να μην "συμμετέχει σε γιορτές χούλιγκαν", όπως τις χαρακτήρισε, αφήνοντας το "περιθώριο στους παράγοντες της λίγκας να βρουν μία λύση προκειμένου να αποφευχθούν αντίστοιχες συμπεριφορές στο μέλλον".

Θέση στα γεγονότα είχε πάρει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που καταδίκασε τα γεγονότα και τα επεισόδια στους τελικούς.

Όπως ανέφερε η Παρτίζαν η απόφαση αυτή στηρίχθηκε από όλη την ομάδα, τα μέλη της Διοίκηση, τον Πρόεδρο, μέχρι και τους παίκτες. "Σε 20 χρόνια συμμετοχής σε EuroLeague και EuroCup έχουν καταγραφεί επεισόδια σε όλους τους αγώνες στο Βελιγράδι όπως και στα πέντε τελευταία ματς της Αδριατικής Λίγκας. Αυτό μας λέει πως η ελπίδα να διορθωθούν τα βαθιά ριζωμένα λανθασμένα πράγματα εξακολουθεί να έχει βάση", αναφέρει ο σερβικός σύλλογος.

Όπως συνεχίζει, "Η Παρτίζαν θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της το επόμενο διάστημα για να λύσει τα συσσωρευμένα προβλήματα στη σερβική λίγκα και να επιστρέψει από μία θέση όπου τα άτομα έχουν το μονοπώλιο στη λήψη σημαντικών αποφάσεων".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ