LIGA ENDESA

Η Ουνικάχα του Κατσικάρη θέλει να ρίξει "βόμβα" με Μπούκερ ή Μονρό

Ο Ντέβιν Μπούκερ επιχειρεί να σκοράρει σε αγώνα της VTB League απέναντι στην Άβτοντορ
Ο Ντέβιν Μπούκερ επιχειρεί να σκοράρει σε αγώνα της VTB League KHIMKI BC / TWITTER

Η Ουνικάχα ψάχνει σέντερ για να ανέβει επίπεδο και ο Φώτης Κατσικάρης προσπαθεί να εκμεταλλευθεί σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα τις συγκυρίες βάζοντας στο στόχαστρό του τον Ντέβιν Μπούκερ και τον Γκρεγκ Μονρό.

Με ρεκόρ 9-12, η Ουνικάχα βρίσκεται στην 9η θέση της Liga Endesa και θέλει με τον Φώτη Κατσικάρη να μαζέψει το χαμένο έδαφος. Θέλει και να μπει στην τελική ευθεία της σεζόν ενισχυμένη, γι' αυτό και σύμφωνα με την ιστοσελίδα encestando οι παράγοντές της αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός σέντερ που θα κάνει τη διαφορά στην ισπανική λίγκα.

Στο στόχαστρο της ομάδας της Μάλαγα βρίσκονται ο Ντέβιν Μπούκερ και ο Γκρεγκ Μονρό. Ο δεύτερος αποχώρησε από τη Χίμκι πριν από εβδομάδες, ο πρώτος βρίσκεται στις ΗΠΑ και λέγεται πως δεν θέλει να γυρίσει στη Μόσχα καθώς υπάρχουν ζητήματα και οικονομικής φύσης που τον έχουν απογοητεύσει με αποτέλεσμα να αναζητά και αυτός τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Μάλαγα θέλει να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι δεν μπορούν πλέον να υπάρξουν μετακινήσεις από μία ομάδα EuroLeague σε άλλη, οι Μπούκερ (13.1 πόντοι από 59% στο δίποντο, 37.5% στο τρίποντο, 73.2% στις βολές, 5.7 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ ανά 27:36 σε 15 αγώνες) και Μονρό (10.3 πόντοι από 51% στο δίποντο και 71.1% στις βολές, 6 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ ανά 20:11 σε 9 αγώνες) δεν έχουν πολλές επιλογές και η Liga Endesa μοιάζει ως μια καλή διέξοδος για να τελειώσουν τη σεζόν 2020/21 στα παρκέ.

Ο 26χρονος Ουκρανός σέντερ Βολοντίμιρ Γερούν δεν υπολογίζεται και φαίνεται δεδομένο πως η Ουνικάχα θα έχει αποκτήσει τις επόμενες ημέρες, αν όχι τις επόμενες ώρες, τον αντικαταστάτη του.

TAGS LIGA ENDESA ΜΑΛΑΓΑ ΧΙΜΚΙ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ