ΑΕΚ

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ με Χατζή - Μπουρούση κέρδισαν τον Ιωνικό σε φιλικό για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ με Χατζή - Μπουρούση κέρδισαν τον Ιωνικό σε φιλικό για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή
INTIME SPORTS

Σε ένα φιλικό που ζωντάνεψε τις "Ημέρες Ιστορίας και Μνήμης" η ομάδα παλαίμαχων παικτών της ΑΕΚ κέρδισε την αντίστοιχη του Ιωνικού στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η ομάδα παλαίμαχων της ΑΕΚ αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Ιωνικού σε ένα φιλικό μνήμης στο πλαίσιο των δράσεων "1922-2022: Ημέρες Ιστορίας και Μνήμης", με τους θρύλους της Ένωσης να επικρατούν με 105-85.

Με το αγωνιστικό κομμάτι να έρχεται σε δεύτερη μοίρα και την συγκίνηση και τις μνήμες του παρελθόντος να επικρατούν, οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφες στιγμές στο παρκέ και ένωσαν τις μπασκετικές τους δυνάμεις.

Από πλευράς ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι Κατσικάρης, Μπουρούσης, Χατζής, Παντελιάδης, Λανές, Αγιασωτέλης, Πανταζής, Ανδριόπουλος, Ελευθερίου, Τζίντζας.

Από πλευράς Ιωνικού αγωνίστηκαν οι Δρακόπουλος, Πετούγιας, Παρασκευόπουλος, Ιωακειμίδου, Νομικός, Αντωνίου, Τσεσμελής, Φιλίππου, Γκόρτσης, Δαλιάνης, Καλαφατάκης, Μπουγιούκος, Λαουτάρη, Μπουρβάνης, Στρατής.

Ο Φώτης Κατσικάρης αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας, του οποίου διετέλεσε αθλητής.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ