NBA

Η οικογένεια Κάρι πρόσφερε 16 εκατομμύρια γεύματα σε έναν χρόνο

Η οικογένεια Κάρι πρόσφερε 16 εκατομμύρια γεύματα σε έναν χρόνο
EAT.LEARN.PLAY.

Το ίδρυμα Eat.Learn.Play συγκέντρωσε 190 εκατομμύρια δολάρια σε έναν χρόνο, ο Στεφ και η Αγίσα Κάρι συνεργάστηκαν με 130 εστιατόρια στο Σαν Φρανσίσκο και έτσι δημιουργήθηκε μια σπουδαία αλυσίδα επιβίωσης για χιλιάδες ανθρώπους.

Η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να σφυροκοπά την ανθρωπότητα, μέσα όμως σε αυτή τη δύσκολη χρονιά που έχει περάσει, προέκυψαν και όμορφες ενέργειες όπως αυτή της οικογένειας Κάρι. Ο Στεφ και η Αγίσα κατάλαβαν στη διάρκεια του 2020 πως χιλιάδες οικογένειες στο Σαν Φρανσίσκο αντιμετώπισαν βιοποριστικό πρόβλημα, δεν είχαν ένα πιάτο φαγητό για να επιβιώσουν, με αποτέλεσμα να κάνουν σπουδαία δουλειά για να εξασφαλίσουν έστω και το βασικότερο αγαθό στην κοινότητά τους.

Το ίδρυμα Eat.Learn.Play., το οποίο χρηματοδοτεί η οικογένεια Κάρι, πρόσφερε όχι μερικές χιλιάδες, αλλά 16 εκατομμύρια γεύματα στη διάρκεια των τελευταίων δώδεκα μηνών. "Είναι τρελό, ήμασταν ευέλικτοι αλλά δεν περιμέναμε ότι θα τα καταφέρουμε τόσο σύντομα. Ξεκινήσαμε πριν από ενάμισι χρόνο, όμως το γεγονός ότι τόσα παιδιά κρέμονταν πάνω από το σκοτάδι, λειτούργησε σαν συναγερμός για εμάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη δουλειά που έχουμε κάνει, δεν μπορούμε όμως να γιορτάσουμε καθώς η ανάγκη είναι τεράστια" ήταν τα λόγια του σούπερ σκόρερ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

"Νιώθω ότι ήμασταν βρέφη και κάναμε άλμα γίναμε δέκα ετών! Έπρεπε να μάθουμε πολύ γρήγορα, να σκεφτούμε πως θα πάμε μπροστά" ήταν τα λόγια της Αγίσα Κάρι, με το ίδρυμα Eat.Learn.Play. να έχει σημαντικότερους χρηματοδότες εκείνη και τον σύζυγό της, αλλά να συγκεντρώνει περίπου 190 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε έναν χρόνο! Τοπικά εστιατόρια πληρώνονται 10 δολάρια για κάθε γεύμα, με τουλάχιστον 130 καταστήματα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και έτσι να πληρώνουν το προσωπικό τους στη διάρκεια της πανδημίας.

Πηγή: San Fransisco Chronicle

Photo credits: Eat.Learn.Play Foundation

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ