WNBA

Η Νταϊάνα Ταουράσι έδωσε ακόμη έναν λόγο για να συγκρίνεται με τον Μάικλ Τζόρνταν

Phoenix Mercury's Diana Taurasi (3) shoots over Atlanta Dream forward Laeticia Amihere (7) during the second half of a WNBA basketball game Thursday, Aug. 3, 2023, in Phoenix. (AP Photo/Matt York)
Phoenix Mercury's Diana Taurasi (3) shoots over Atlanta Dream forward Laeticia Amihere (7) during the second half of a WNBA basketball game Thursday, Aug. 3, 2023, in Phoenix. (AP Photo/Matt York) AP PHOTO / MATT YORK

Η Νταϊάνα Ταουράσι έδωσε, τα ξημερώματα της Παρασκευής 4 Αυγούστου, ακόμη έναν καλό λόγο για να συγκρίνεται ευθέως με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Στο ΝΒΑ η συζήτηση για τον GOAT παραμένει ενεργή, με τις απόψεις να είναι αρκετές και διαφορετικές: Μάικλ Τζόρνταν ή ΛεΜπρον Τζέιμς, οι πιο πρόσφατες και πλέον δημοφιλείς.

Στο WNBA όμως, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Η Νταϊάνα Ταουράσι θεωρείται -και είναι- η κορυφαία όλων των εποχών, έχει την καθολική αναγνώριση ως η GOAT και συνεχίζει να κατακτά κορυφές, που μοιάζουν δύσκολο να πατήσουν άλλες αθλήτριες. Εσχάτως, απέκτησε ακόμη έναν λόγο για να συγκρίνεται ευθέως με τον Μάικλ Τζόρνταν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έγινε η πρώτη παίκτρια στο WNBA που σκοράρει 40 πόντους σε ηλικία 40 (ή περισσότερων) ετών. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο αγώνας που τα κατάφερε έγινε κι αυτός στον οποίο έσπασε το φράγμα των 10.000 πόντων, στατιστικό που επίσης δεν είχε καταφέρει ουδεμία άλλη αθλήτρια πριν από εκείνη.

Δείτε τη συνέντευξη - σταθμό του Νίκου Γκάλη αποκλειστικά στο SPORT24: "Κανείς στη γη δεν μπορεί να με μαρκάρει"

TAGS WNBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ