ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το περιστατικό με τον Γουεμπανιαμά: "Καμία γυναίκα δεν αξίζει να χτυπηθεί"

Victor Wembanyama, player from the Metropolitans 92 during a game against the Elan Bearnais, in Levallois Perret, near Paris, Tuesday, Sept.27, 2022. (AP Photo/Lewis Joly)
Victor Wembanyama, player from the Metropolitans 92 during a game against the Elan Bearnais, in Levallois Perret, near Paris, Tuesday, Sept.27, 2022. (AP Photo/Lewis Joly) © 2022 LEWIS JOLY / AP IMAGES

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε δημόσια μέσα από ένα video στο Instagram της, για το περιστατικό με τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά. "Καμία γυναίκα δεν αξίζει ποτέ να χτυπηθεί", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Πριν καλά καλά κάνει το ντεμπούτο του στο NBA, ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας ενός περιστατικού σε εστιατόριο του Λας Βέγκας, στο οποίο ενεπλάκησαν η γνωστή τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας των Σπερς, Ντάμιαν Σμιθ.

Το εν λόγω περιστατικό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Κάποιοι δήλωσαν σε ραδιοφωνική εκπομπή για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς ότι "της άξιζε να φάει χαστούκι" και πως "η ασφάλεια έκανε τη δουλειά της και προστάτευε τον πελάτη της", σύμφωνα με την 41χρονη τραγουδίστρια, κάτι το οποίο δεν άφησε ασχολίαστο η ίδια.

"Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα περιστατικό που συνέβη στο Λας Βέγκας και για το οποίο μιλάει πολύς κόσμος. Άκουσα στις ειδήσεις αυτόν τον ραδιοφωνικό σταθμό να μιλάει με σφαλιάρες και να λέει μαλακίες, γι' αυτό και το θίγω", είπε σε video που ανήρτησε στο Instagram.

"Έχω βρεθεί με τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο - κάποτε με τους NSYNC - τα κορίτσια κυριολεκτικά ρίχνονταν πάνω τους. Η ασφάλειά μου, ούτε μια φορά δεν τους άγγιξε ή έστω τους πλησίασε. Το θέμα είναι ότι δεν εκτίμησα τους ανθρώπους που έλεγαν ότι αξίζω να με χτυπήσουν, γιατί καμία γυναίκα δεν αξίζει ποτέ να χτυπηθεί".

Αναφορικά με το περιστατικό με τον Γουεμπανιαμά είπε: "Απλά τον σκούντησα στην πλάτη και δέχτηκα πισώπλατο χτύπημα, χτύπησα το πρόσωπό μου και έπεσα στο πάτωμα, ο καλύτερός μου φίλος με βοήθησε να σηκωθώ".

Κατέληξε, λέγοντας: "Πήρα μια συγγνώμη στο τραπέζι μου 30 λεπτά αργότερα, αλλά δεν έχω λάβει ακόμη μια δημόσια συγγνώμη, και αυτό είναι όλο".

TAGS ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ NBA VIRAL SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ