ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ

Γουεμπανιαμά: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς καταγγέλλει βιαιοπραγία από άνθρωπο ασφαλείας του

Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά
Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά @ 2023 ERIC GAY / AP IMAGES

Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά φέρεται να συνδέεται με ένα δυσάρεστο περιστατικό, καθώς μέλος της ασφάλειάς των Σαν Αντόνιο Σπερς κατηγορείται ότι χτύπησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς που ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του.

Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη σε εστιατόριο στο Λας Βέγκας. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο σύζυγός της πήγαν στο ίδιο εστιατόριο με αυτό που βρισκόταν ο φόργουορντ / σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Βίκτορ Γουεμπανιαμά.

Σύμφωνα με το TMZ, μόλις η 41χρονη τραγουδίστρια αντιλήφθηκε την παρουσία του Γάλλου φόργουορντ / σέντερ θέλησε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του.

Η Σπίαρς πήγε εκεί και τον σκούντηξε στην πλάτη, ωστόσο ο επικεφαλής της ασφαλείας των Σπερς την χτύπησε στο πρόσωπο με το χέρι του στην προσπάθειά του να την απωθήσει και να πέσει κάτω.

Η Σπίαρς σηκώθηκε και επέστρεψε στο τραπέζι της ενώ και ο άνθρωπος ασφαλείας πήγε στο τραπέζι της για να της απολογηθεί. Παρ' όλα αυτά δεν έχει γλιτώσει, καθώς η ομάδα ασφαλείας της Σπίαρς έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα εις βάρος του ανθρώπου.

Το TMZ με νέα ενημέρωσή του αναφέρει ότι ο άνδρας που κατονομάστηκε στην καταγγελία, ήταν ο επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας των Σπερς, Ντάμιαν Σμιθ. Σύμφωνα με τις πηγές του Μέσου, ο Σμιθ δεν κατηγορείται με "εγκληματικό τόνο", καθώς αναγνωρίζεται ότι η πρόθεσή του ήταν να προστατέψει τον Γουεμπανιαμά και όχι να χτυπήσει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

TAGS ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ