NBA

Η "μπάζα" των Μπλέιζερς απο την ανταλλαγή του Λίλαρντ

Boston Celtics center Robert Williams III (44) warms up before Game 5 of the NBA basketball Eastern Conference finals playoff series against the Miami Heat, Wednesday, May 25, 2022, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky)
Boston Celtics center Robert Williams III (44) warms up before Game 5 of the NBA basketball Eastern Conference finals playoff series against the Miami Heat, Wednesday, May 25, 2022, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky) 2022 AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Δείτε τι πήραν οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς για τον Ντέιμιαν Λίλαρντ που είναι εδώ και μερικές ημέρες παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δεν μένει πλέον στο Πόρτλαντ, οι Μπλέιζερς τον έστειλαν στο Μιλγουόκι και πλέον έχουν γυρίσει σελίδα στην ιστορία τους. Θα στηριχθούν στο δίδυμο των Ανφέρνι Σάιμονς - Σκουτ Χέντερσον στα γκαρντ και θα προσπαθήσουν σιγά-σιγά να χτίσουν μία ομάδα που σε λίγα χρόνια θα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό στη Δύση, έχοντας πάρει πίσω καλά ανταλλάγματα για τον επί σειρά πολλών ετών κορυφαίο τους παίκτη.

Τι πήραν οι Μπλέιζερς; Τον Μάλκολμ Μπρόγκντον (για τον Τζρου Χόλιντεϊ) που θα έχει πιθανότατα τον ρόλο του έκτου παίκτη, τον Ντιάντρε Έιτον που θα είναι ο βασικός σέντερ αντί του Γιουσούρ Νούρκιτς που μετακόμισε στους Φοίνιξ Σανς, τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς που έχει κι αυτός status πενταδάτου, τον ρούκι φόργουορντ Τουμανί Καμαρά, το draft pick πρώτου γύρου (top 4 protected) των Γουόριορς το 2024, το draft pick πρώτου γύρου των Μπακς το 2029 και το draft pick πρώτου γύρου των Σέλτικς το 2029 μαζί με ακόμα δύο swaps με την ομάδα του Μιλγουόκι το 2028 και το 2029.

Όλα αυτά, έως το απόγευμα της Κυριακής (1/10), χωρίς να είναι ακόμη ξεκάθαρο αν και πότε θα παραχωρηθεί ο Μπρόγκντον. Έχει αξία στην αγορά, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν έχει στεριώσει στις ομάδες που έχει θητεύσει και αρκετοί οργανισμοί θα είναι προσεκτικοί με την περίπτωσή του.

TAGS NBA ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ