ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Η Μπασκόνια εξετάζει την περίπτωση του Ζάγκαρς σύμφωνα με την "El Correo"

Η Μπασκόνια εξετάζει την περίπτωση του Ζάγκαρς σύμφωνα με την "El Correo"
FIBA.BASKETBALL

Οι εμφανίσεις του Άρτουρς Ζάγκαρς με την φανέλα της Λετονίας στο MundoBasket 2023 τράβηξαν τα βλέμματα, με την Μπασκόνια να εξετάζει την περίπτωσή του σύμφωνα με την "El Correo".

Ο Άρτουρς Ζάγκαρς πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό MundoBasket 2023, το οποίο συνοδεύτηκε και από την πολή καλή πορεία της Λετονίας, κερδίζοντας μεταξύ άλλων και τον σεβασμό του Μάικ Τζέιμς.

Ο Λετονός γκαρντ δεν κέρδισε μόνο τον σεβασμό του Αμερικανού σκόρερ, αλλά και της Μπασκόνια, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα "El Correo", η ισπανική ομάδα τον έχει στο στόχαστρο.

Ο 23χρονος γκαρντ στα έξι μέχρι τώρα παιχνίδια με την Λετονία στην διοργάνωση, μετρά 14.2 πόντους , 2.3 ριμπάουντ και 6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νεβέζις στην Λιθουανία και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος όπως εύστοχα παρατήρησε και η FIBA, έχοντας ανεβάσει τις μετοχές του στο φετινό MundoBasket.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ