ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα θέλει να σπάσει το συμβόλαιο του Μπριθουέλα με τη Μάλαγα και να κλείσει ακόμα έναν διεθνή

Η Μπαρτσελόνα θέλει να σπάσει το συμβόλαιο του Μπριθουέλα με τη Μάλαγα και να κλείσει ακόμα έναν διεθνή
@BASKETBALLCL

Σύμφωνα με τη Sur και τη Mundo Deportivo η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για την απόκτηση του διεθνούς Ισπανού γκαρντ της Μάλαγα, Ντάριο Μπριθουέλα, πληρώνοντας το σχετικό buy-out που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Σε όλα τα επίπεδα χτυπάει η Μπαρτσελόνα. Μετά την πληρωμή του buy-out του Τζοέλ Πάρα στην Μπανταλόνα, οι Μπλαουγκράνα φαίνονται διατεθειμένοι να σπάσουν και το συμβόλαιο του Ντάριο Μπριθουέλα με τη Μάλαγα, για να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν ακόμα διεθνή Ισπανό παίκτη. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η εφημερίδα Sur, την οποία επιβεβαιώνει και η Mundo Deportivo.

Να σημειώσουμε πως ο Μπριθουέλα υπέγραψε πρόωρη επέκταση με τη Μάλαγα μέχρι το 2026 πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί καθόλου την Μπαρτσελόνα, που τα έχει βρει προφορικά με τον παίκτη, ο οποίος ήταν μέλος της Εθνικής Ισπανίας, που κατέκτησε το EuroBasket 2022. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπριθουέλα είχε 12.4 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 16 παιχνίδια του Basketball Champions League.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Μπάρτσα βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του Γουίλι Ερνανγκόμεθ (σσ. η Ρεάλ έχει περιθώριο μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 12/7 να ματσάρει την προσφορά), αλλά και του αδερφού του Χουάντσο, που αποτελούν επίσης πυλώνες της φούρια ρόχα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΜΑΛΑΓΑ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ