ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα συζητάει με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ σύμφωνα με το "encestando"

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ
Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ Ⓒ 2023 MATTHEW HINTON/ ASSOCIATED PRESS

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ σκέφτεται την επιστροφή στην Ευρώπη, ωστόσο ενώ ο περισσότερος κόσμος κοιτάζει προς την πλευρά της Ρεάλ, το "encestando" υποστηρίζει ότι ο Ισπανός σέντερ συζητάει με την Μπαρτσελόνα.

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ έδειξε έμπρακτα την διάθεσή του εξετάσει όλες τις επιλογές του, ακόμα και να επιστρέψει στην Ισπανία, καταθέτοντας τα σχετικά έγγραφα. Η σύνδεση με την Ρεάλ - που έχει τα δικαιώματά του και μπορεί να "ματσάρει" οποιαδήποτε προσφορά - ήταν λογική. Το "encestando" όμως με δημοσίευμά του βάζει νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, ο NBAερ σέντερ βρίσκεται εδώ και περίπου μία εβδομάδα σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα, που προσπαθεί να "κλέψει" τον άλλοτε παίκτη της Ρεάλ μέσα από τα χέρια των Μαδριλένων! Τα πράγματα βέβαια δεν είναι τόσο απλά.

Ακόμα και αν η Μπαρτσελόνα - που θα έχει μειωμένο μπάτζετ την φετινή σεζόν - τα βρει με τον Ερνανγκόμεθ, η Ρεάλ θα έχει πάλι τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που ισοφαρίσει την προσφορά. Την ίδια στιγμή βέβαια, αν η Μπαρτσελόνα στο μεταξύ έχει απεμπλακεί από το συμβόλαιο του Νίκολα Μίροτιτς και κάνει μία τρελή πρόταση στον Ερνανγκόμεθ, τότε η Ρεάλ ίσως βρεθεί σε δύσκολη θέση, αφού έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της και τις διαπραγματεύσεις με τον Έντι Ταβάρες για επέκταση συμβολαίου, οι οποίες έχουν κολλήσει.

Όπως και να έχει, φαίνεται ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Εργνανγκόμεθ, ειδικά στην περίπτωση που υπάρξει συμφωνία με την Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ