ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα πάει για το "κόλπο" με τον Γκαμπριέλ Ντεκ

Ο Γκαμπριέλ Ντεκ με τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Ο Γκαμπριέλ Ντεκ με τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 SUE OGROCKI / ASSOCIATED PRESS

Ο Γκαμπριέλ Ντεκ κοιτάζει την επιστροφή στην EuroLeague, με την Μπαρτσελόνα να καταγράφεται ως η πρώτη ομάδα που έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές μαζί του.

Δεν αποκλείεται το πέρασμα του Γκαμπριέλ Ντεκ από το ΝΒΑ να αποδειχθεί εξαιρετικά σύντομο. Ο 26χρονος φόργουορντ άφησε στα κρύα του λουτρού τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από την έναρξη των playoffs της EuroLeague για να κυνηγήσει το όνειρο της καριέρας στο ΝΒΑ, τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως μοιάζει δύσκολο να μετατρέψουν σε εγγυημένο το συμβόλαιό του οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Γι αυτό, η πλευρά του παίκτη κοιτάζει ξανά προς την Ευρώπη, με την Μπαρτσελόνα να καταγράφεται ως βασική ενδιαφερόμενη για να τον αποκτήσει. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι μπλαουγκράνα έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με τον Γκαμπριέλ Ντεκ για να τον ντύσουν στα χρώματά τους, σε μια περίοδο όπου πάντως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προανήγγειλε πως... δεν θα γίνει άλλη προσθήκη.

Παρεμπιπτόντως, το μη εγγυημένο συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από μερικούς μήνες με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ προβλέπει το ποσό των 3.676.370 δολαρίων για το 2021/22.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ NBA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ