ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έσπασε το συμβόλαιο του Μπριθουέλα και τον έκανε δικό της

Η Μπαρτσελόνα έσπασε το συμβόλαιο του Μπριθουέλα και τον έκανε δικό της
@FIBA BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Το ζήτημα της μεταγραφής του Νταρίο Μπριθουέλα στην Μπαρτσελόνα απασχόλησε εντόνως τις τελευταίες ώρες, με την αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση της Ουνικάχα Μάλαγα να δείχνει πως όλα ολοκληρώθηκαν επιτυχώς.

Απ' ότι φαίνεται, η ενίσχυση με φρέσκο ισπανικό αίμα είναι το κύριο βασικό μέλημα της Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι. Αυτό δείχνει τουλάχιστον το γεγονός πως η ισπανική ομάδα έσπευσε να κλείσει ακόμη έναν διεθνή αθλητή, πρώτης γραμμής -μετά από τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

Ο λόγος για τον Νταρίο Μπριθουέλα (29, 1μ88), ο οποίος άφησε την Ουνικάχα Μάλαγα για χάρη της Μπαρτσελόνα. Παρά το γεγονός πως μόλις πριν από μερικές εβδομάδες ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους πράσινους, το ενδιαφέρον των μπλαουγκράνα ήταν πολύ έντονο για να το παραβλέψει.

Έτσι, θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα. Κάτι που θα πάρει επίσημη μορφή τις προσεχείς ημέρες. Για αρχή, το "αντίο" που ανακοίνωσε η Ουνικάχα Μάλαγα μέσω των social media καταδεικνύει πως το σημαντικότερο βήμα για να γίνει ο "γάμος" έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Το συμβόλαιο του Νταρίο Μπριθουέλα θα έχει τριετή διάρκεια (μέχρι το 2026) και θα μπει δίπλα σε αυτά των Τζόελ Πάρα και Γουίλι Ερνανγκόμεθ, που προηγήθηκαν ως μεταγραφικά αποκτήματα από την ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ