ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν ολοκλήρωσε το μεγάλο "κόλπο" και ανακοίνωσε τον Ιμπάκα

Milwaukee Bucks center Serge Ibaka during an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder, Tuesday, March 8, 2022, in Oklahoma City. (AP Photo/Sue Ogrocki)
Milwaukee Bucks center Serge Ibaka during an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder, Tuesday, March 8, 2022, in Oklahoma City. (AP Photo/Sue Ogrocki) AP

Η Μπάγερν ολοκλήρωσε το μεγάλο "κόλπο" και έκανε δικό της τον Σερτζ Ιμπάκα (34 χρόνων, 2.11 μέτρα), ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από πολυετή παρουσία στο NBA.

Στην Μπάγερν θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σερτζ Ιμπάκα (34 χρόνων, 2.11 μέτρα), με την ομάδα του Μονάχου να ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου ψηλού και να ολοκληρώνει μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Η είδηση είχε γίνει γνωστή τις τελευταίες ημέρες και πλέον πήρε επίσημη μορφή, με τον Ιμπάκα να επιστρέφει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στην EuroLeague.

Ο 34χρονος φόργουορντ/σέντερ αγωνίζεται από το 2009 στον "μαγικό" κόσμο του NBA και έκτοτε έχει σταθερή παρουσία στην αντίπερα όχθη του Αλταντικού, έχοντας αγωνιστεί σε Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ορλάντο Μάτζικ, Τορόντο Ράπτορς, Λος Άντζελες Κλίπερς και Μιλγουόκι Μπακς.

Πλέον η νέα σεζόν θα τον βρει στο κορυφαίο ευρωπαϊκό διασυλλογικό επίπεδο φορώντας την φανέλα της Μπάγερν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπάγερν:

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ