ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν έκανε το "μπαμ": Ο Πάμπλο Λάσο έπεισε τον Σερτζ Ιμπάκα να επιστρέψει στην Ευρώπη

Milwaukee Bucks' Serge Ibaka during the second half of an NBA basketball game Saturday, Oct. 22, 2022, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks' Serge Ibaka during the second half of an NBA basketball game Saturday, Oct. 22, 2022, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash) © 2022 MORRY GASH / AP IMAGES

Τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη της regular season, η Μπάγερν ολοκληρώνει μια σπουδαία μεταγραφή καθώς ο Πάμπλο Λάσο έπεισε τον Σερτζ Ιμπάκα να επιστρέψει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στην EuroLeague.

Μία πραγματικά σπουδαία μεταγραφή -ειδικά για τα δικά της οικονομικά δεδομένα- ολοκληρώνει η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Μαρκ Μουντέτ. Την απόκτηση του Σερτζ Ιμπάκα.

Σύμφωνα με το σχετικό τιτίβισμα, ο πολύπειρος ψηλός είναι έτοιμος να υπογράψει στην Μπάγερν Μονάχου και να επιστρέψει στην EuroLeague κάτι για το οποίο δεδομένα έχει βάλει το... χεράκι του ο Πάμπλο Λάσο.

Ο 34χρονος φόργουορντ/σέντερ δεν κατάφερε να βρει ρόλο στους Μιλγουόκι Μπακς την περσινή σεζόν, όντας πλέον έτοιμος να γυρίσει στην Ευρώπη και να παίξει για πρώτη φορά στην EuroLeague υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ EUROLEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ