ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η Mozzart Sport αποκάλυψε τον νέο προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η Mozzart Sport αποκάλυψε τον νέο προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Ζόραν Λούκιτς ήταν το φαβορί, ο Εμίλ Ραΐκοβιτς όμως φαίνεται πως θα πάρει την δουλειά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mozzart Sport.

Την ώρα που τα ρωσικά media επιμένουν πως ο Ζόραν Λούκιτς, ο προπονητής της Νίζνι Νόβγκοροντ, είναι το απόλυτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Δημήτρη Ιτούδη στην τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η σερβική Mozzart Sport αποκαλύπτει το βράδυ της Πέμπτης (16/6) πως ο νέος προπονητής της ομάδας του Στρατού θα είναι ο Εμίλ Ραΐκοβιτς!

Ο Βορειομακεδόνας από τα Σκόπια εργάστηκε στην Άβτοντορ Σαράτοφ, ήταν αντίπαλος της ΤΣΣΚΑ στην VTB League και σύμφωνα πάντα με την Mozzart Sport, είναι ο εκλεκτός. "Οι Ρώσοι γράφουν πως ο Ζόραν Λούκιτς θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Ο επόμενος τεχνικός θα είναι Βαλκάνιος, αλλά από ένα μέρος λίγο πιο νότια" γράφει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ο Ραΐκοβιτς ήταν ο κορυφαίος προπονητής της VTB League το 2019, όταν κάθισε στον πάγκο της Αστανά από το Καζακστάν, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε στην ΜΖΤ Σκοπίων και στην πολωνική Σταλ.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ