BASKETBALL CH. LEAGUE

Η Μούρθια, αντίπαλος της ΑΕΚ Betsson και του Προμηθέα στο BCL, ενισχύθηκε με τον Τζόνα Ράντεμπο

Η Μούρθια, αντίπαλος της ΑΕΚ Betsson και του Προμηθέα στο BCL, ενισχύθηκε με τον Τζόνα Ράντεμπο
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Τον Τζόνα Ράντεμπο θα βρουν στο δρόμο τους στο BCL ο Προμηθέας Πάτρας και η ΑΕΚ Betsson, αφού ο 26χρονος γκαρντ μετακόμισε από τη Γαλατάσαραϊ στη Μούρθια,

Παίκτης τη Μούρθια είναι από την Παρασκευή (23/2) ο Τζόνα Ράντεμπο (26 χρονών, 1.91 μέτρα), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν 2024/25.

Ο Αμερικανός (σσ. που έχει διαβατήριο από το Μαυροβούνιο) γκαρντ είχε ξεκινήσει τη σεζόν στην Τουρκία με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ, ενώ επιστρέφει για δεύτερη φορά στην ιβηρική χερσόνησο, αφού πέρσι αγωνίστηκε στη Βαλένθια.

Σε 11 παιχνίδια με τη Γαλατά στο Basketball Champions League φέτος ο Ράντεμπο είχε 6.5 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ, ενώ σε 16 παιχνίδια του Τουρκικού πρωταθλήματος κατέγραψε 7.9 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 2.8 τελικές πάσες κατά μέσο όρο.

Πλέον, ο 26χρονος γκαρντ θα βρεθεί στο δρόμο του Προμηθέα Πάτρας (5/3, 19:00), αλλά και της ΑΕΚ Betsson (12/3, 21:30), αφού η Μούρθια θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις δύο ελληνικές ομάδες στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Basketball Champions League.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΜΟΥΡΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ