EUROLEAGUE

Η Μεγάλη Δευτέρα της EuroLeague στην Βαρκελώνη, γενική συνέλευση ομάδων με Μπερτομέου

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, στο ΟΑΚΑ
Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου EUROKINISSI

Σήμερα (26/4) αναμένεται να διεξαχθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της EuroLeague στην Βαρκελώνη με τον Τζόρντι Μπερτομέου, σε συνέχεια της μυστικής συνάντησης των εφτά ομάδων στην Αθήνα πριν μερικές ημέρες.

Η EuroLeague βρίσκεται πλέον στα playoffs, ωστόσο την ίδια στιγμή η EuroLeague Basketball αναμένεται να έχει γενική συνέλευση σήμερα (26/4) στην Βαρκελώνη.

Σε συνέχεια της μυστικής συνάντησης των 7 εκ των 11 ομάδων-μετόχων της διοργάνωσης (ανάμεσα στις οποίες ήταν και οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός) στην Αθήνα πριν μερικές ημέρες, ο Τζόρντι Μπερτομέου - ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο αυτών των ομάδων - κάλεσε γενική συνέλευση, με τις εξελίξεις να αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι στην προ ημερών μυστική συνάντηση, που έγινε έπειτα από πρωτοβουλία της Μακάμπι, συμμετείχαν ακόμα - πέρα από τους Ισραηλινούς και τις δύο ελληνικές ομάδες - η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Αναντολού Εφές, η Ζάλγκιρις και η Αρμάνι Μιλάνο, αλλά όχι οι Ισπανικές ομάδες (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια) και η Φενέρμπαχτσε, επειδή θεωρείται ότι θα ήταν με το μέρος του Μπερτομέου. Στην σημερινή συνάντηση ωστόσο αναμένεται να έχουν εκπροσώπηση όλες οι ομάδες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ