NBA

Η "μανούρα" του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Αϊζάια Στούαρτ

Η "μανούρα" του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Αϊζάια Στούαρτ

Κάποια σκληρά φάουλ και μερικά σπρωξίματα του 19χρονου Αϊζάια Στούαρτ ενόχλησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ζήτησε εξηγήσεις στο τέλος του Μπακς - Πίστονς (VIDEO).

Με το ματς να εξελίσσεται σε παράσταση για έναν ρόλο, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ ήταν αναγκασμένος να ξαναρίξει τους βασικούς του στο παρκέ στην τέταρτη περίοδο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ένας από εκείνους που έπρεπε να παίξουν λίγο παραπάνω για να διατηρήσει καλό ρυθμό και να μη μείνει στα 23 λεπτά σε αγώνα 48 λεπτών, ωστόσο έπρεπε να αντιμετωπίσει και τον υπερβάλλοντα ζήλο των νεαρών αντιπάλων του, με τον Αϊζάια Στούαρτ να το παρακάνει στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ και να σωριάζει τον Greek Freak.

Δεν υπήρξε αντιαθλητικό χτύπημα, απλώς μερικά παραπάνω σπρωξίματα και κάποια φάουλ που είχαν προηγηθεί, με τον Αντετοκούνμπο να πηγαίνει στο τέλος του αγώνα στον πάγκο των Πίστονς και να εξηγεί στον 19χρονο σέντερ που επέλεξε η ομάδα του Ντιτρόιτ στο νούμερο 16 του NBA Draft 2020 πως δεν υπήρχε λόγος για... μπελάδες.

Ο Στούαρτ άκουσε τον Γιάννη, ήθελε να πει κι αυτός μερικές κουβέντες, είναι ένα σκληροτράχηλος νεαρός που θα κάνει καριέρα χάρη στο ανταγωνιστικό του πνεύμα, τα πράγματα όμως έμειναν εκεί καθώς ο ηγέτης των Μπακς είδε τον Σον Σουΐνι (πρώην ασίσταντ των Ελαφιών, coach που βρισκόταν πολύ κοντά με τον back-to-back MVP, αριστερά στη φωτό), τον αγκάλιασε και αποχώρησε προς τα αποδυτήρια.

Δείτε τον έντονο διάλογο του Γιάννη με τον Στούαρτ:

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ