EUROLEAGUE

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έδωσε νέο διετές συμβόλαιο στον Μπόνζι Κόλσον

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έδωσε νέο διετές συμβόλαιο στον Μπόνζι Κόλσον
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζει να χτίζει από νωρίς για την επόμενη σεζόν, εντάσσοντας τον Μπόνζι Κόλσον στη λίστα εκείνων που επέκτειναν πρόωρα το συμβόλαιό τους -εν προκειμένω μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μετά από πολλά χρόνια, η Μακάμπι Τελ Αβίβ παρουσιάστηκε τόσο ανταγωνιστική στην EuroLeague, ούσα μόλις ένα παιχνίδι μακριά από το Final Four του Κάουνας. Η συνταγή της επιτυχίας έδωσε μάλιστα το έναυσμα στους ανθρώπους της ομάδας να "τρέξουν" από νωρίς για όλα τα βασικά κομμάτια του rotation, δεδομένου άλλωστε πως ο Όντεντ Κάτας συνεχίζει στον πάγκο.

Κάπως έτσι, πριν καν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έσπευσε να δώσει νέο διετές συμβόλαιο στον Μπόνζι Κόλσον. Ο 27χρονος φόργουορντ εξελίχθηκε γρήγορα σε κομμάτι μείζονος σημασίας για την "ομάδα του λαού" με 10.7 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα κατά μέσο όρο στην EuroLeague.

Κάτι που οδήγησε τον σύλλογο στην απόφαση της πρόωρης επέκτασης προκειμένου να μην δώσει τον χώρο στους μνηστήρες να τον "αρπάξουν" από τη Menora Mivtachim Arena.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ