ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Ο Κάτας κέρδισε το νέο συμβόλαιό του

Μακάμπι: Ο Κάτας κέρδισε το νέο συμβόλαιό του
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Προπονητής της Μακάμπι για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη θα παραμείνει ο Όντετ Κάτας, όπως ανακοινώθηκε σχετικώς το μεσημέρι της Τρίτης (16/5).

Ο Όντετ Κάτας ήταν ένα στοίχημα το οποίο η Μακάμπι φαίνεται πως το κερδίζει. Γι' αυτό και η απόφαση της διοίκησης της ομάδας του λαού να παρατείνει τη συνεργασία τους δεν αποτέλεσε έκπληξη.

Η σχετική ανακοίνωση, που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (16/5), απλώς επικύρωσε τη διάθεση των δύο πλευρών να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους για ακόμη μια σεζόν (2023-24).

Ο Κάτας ανέλαβε τα ηνία πέρυσι το καλοκαίρι και στο διάστημα αυτών των εννέα - δέκα μηνών παρουσίασε ένα σύνολο που στην EuroLeague κατάφερε να πετύχει το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στην ιστορία του κλαμπ, το οποίο μάλιστα συνδυάστηκε με την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια. Ακολούθως η Μακάμπι πάλεψε άγρια για την πρόκρισή της στο Final Four κι έχασε οριακά το εισιτήριο, μένοντας εκτός από τη Μονακό στο πέμπτο ματς της σειράς.

Εντός των τειχών, η κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο μπορεί να φαντάζει κάτι δεδομένο, ωστόσο το 19-3 ήταν ό,τι καλύτερο κατάφερε η ομάδα του Τελ Αβίβ μετά από τρεις σεζόν.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη και όλο τον οργανισμό που εκδήλωσε την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσουμε το μονοπάτι που χαράξαμε μαζί. Θα κάνω τα πάντα έτσι ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ισραηλινός προπονητής.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ