ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μακάμπι σε συζητήσεις για την επιστροφή του Τζέιμς

Η Μακάμπι σε συζητήσεις για την επιστροφή του Τζέιμς
INTIME SPORTS

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Σον Τζέιμς, ψάχνει ομάδα και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μακάμπι για την επιστροφή του στο Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του, αλλά θέλουν να ξέρουν την κατάσταση της υγείας του.

Ο Σον Τζέιμς ξεκίνησε την σεζόν στην Μπιλμπάο, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, με τον Ολυμπιακό τον Δεκέμβρη να τον κάνει δικό του, με σκοπό να αντικαταστήσει για το υπόλοιπο της σεζόν τον τραυματία Πάτρικ Γιανγκ.

Ο Αμερικανός σέντερ, όμως, δεν ικανοποίησε τους Πειραιώτες με την απόδοση του και οι "ερυθρόλευκοι" τον άφησαν ελεύθερο. Πλέον, ο Σον Τζέιμς ψάχνει ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του και ο παίκτης βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Μακάμπι, με σκοπό την επιστροφή του στο Τελ Αβίβ.

Ο Σον Τζέιμς έμεινε για μία τριετία στην Μακάμπι (2011-2014), πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις, όντας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη εκείνο το διάστημα, μέχρι την στιγμή που τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα οι Ισραηλινοί να τον αφήσουν ελεύθερο το καλοκαίρι του 2014.

Ο 32χρονος Αμερικανός σέντερ, ο οποίος αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με την Μακάμπι στο Final-Four του 2014 στο Μιλάνο, θέλει να επιστρέψει στο Τελ Αβίβ που έζησε τις καλύτερες μέρες της καριέρας του, ενώ και ο ισραηλινός σύλλογος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα.

Οι άνθρωποι της Μακάμπι τον θέλουν στο ρόστερ τους, αλλά θέλουν πρώτα να βεβαιωθούν πως ο Σον Τζέιμς είναι υγιής, αλλά και πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Αμερικανός σέντερ θα κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα, ακολούθως θα περάσει από εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, τότε ο παίκτης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ισραηλινούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ