ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Η Μακάμπι δεν ικανοποιεί τον Μπλατ

Η Μακάμπι δεν ικανοποιεί τον Μπλατ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει περισσότερα, από όσα του δίνει η Μακάμπι, με την ΤΣΣΚΑ να καιροφυλακτεί, αλλά και να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο (βλ. Κατσικάρης).

Πριν τον αποψινό (δεύτερο και τελευταίο) τελικό της ισραηλινής λίγκας (η Μακάμπι θα υποδεχθεί τη Χάποελ Εϊλάτ, στη ρεβάνς του 77-81 που πανηγύρισε εκτός), το one.co.il αποκάλυψε όσα είχε να αποκαλύψει για τον Ντέιβιντ Μπλατ και το μέλλον του.

Κατ' αρχάς, διευκρινίζει ότι η σύζυγος του (βιρτουόζος στο βιολί) παίζει μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις του κόουτς, επηρεάζοντας το παρασκήνιο. Έπειτα, ενημέρωσε πως στη χθεσινή (10/6) προπόνηση της Μακάμπι, είπε στους παίκτες του " σκέφτομαι πως αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι, ως κόουτς της ομάδας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να "πάρετε" τον τελικό".

Από τον πρώτο τελικό έως σήμερα, μεσολάβησε το ταξίδι τους στις ΗΠΑ, ώστε να απευθύνει το ύστατο χαίρε στον πατέρα του, με το Yahoo! Sports να ενημερώνει τον ντουνιά για το -κατά τα άλλα- μυστικό ραντεβού που είχε με τον κόουτς των Warriors, Στιβ Κερ, στο ταξίδι της επιστροφής. Και ενώ όλοι είχαν δεδομένη τη συμφωνία με το Golden State, άνθρωπος από το περιβάλλον του ενημέρωσε πως " δεν έχει κανέναν λόγο να πάει στο ΝΒΑ, ως ασίσταντ, ενώ είναι στην κορυφή της Ευρώπης. Οι μετοχές του είναι πια πιο ισχυρές και από αυτές του Έτορε Μεσίνα. Το να είναι ένας μεταξύ πέντε βοηθών, δεν είναι ο ρόλος που του ταιριάζει. Εδώ, στην Ευρώπη, είναι βασιλιάς. Αποφασίζει για όλα. Για το πότε θα κατουρήσει η ομάδα, πότε θα φάει."

Το θέμα είναι πως η Μακάμπι αύξησε τις αποδοχές του, από 650.000 δολ. που πήρε φέτος σε 800.000 δολ. το χρόνο, ενώ πρόσθεσε και χρόνια, στην ανανεωμένη πρόταση. Ο Μπλατ θέλει περισσότερα (1.000.000 δολ. το χρόνο και συν τρία χρόνια), με τους ανθρώπους της "ομάδας του λαού" να σκέφτονται την εφορία και να φρίττουν. Επίσης, ενημερώνουν πως προτιμούν να... ρίξουν λεφτά στους παίκτες.

Αν υπάρχει κάποιος που θα του τα δώσει; Σίγουρα. Δεν ξέρουμε όμως, αν θα είναι η ΤΣΣΚΑ που ακόμα δεν έχει αποφασίσει πώς θα κινηθεί. Αν θα δώσει πολλά σε κόουτς (και αυτός θα είναι ο Μπλατ -κάτι που σημαίνει πως θα μείνει στο ρόλο του αφεντικού ο Αντρέι Βατούτιν) ή αν θα δώσει λιγότερα (και σε αυτήν την περίπτωση, φαβορί είναι ο Φώτης Κατσικάρης).

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ