WNBA

Η Λιζ Κάμπατζ τα έκανε (ξανά) μαντάρα και αποδεσμεύθηκε

Los Angeles Sparks center Liz Cambage brings the ball up court against the Chicago Sky during the first half of the WNBA basketball game, Friday, May 6, 2022, in Chicago. (AP Photo/Kamil Krzaczynski)
Los Angeles Sparks center Liz Cambage brings the ball up court against the Chicago Sky during the first half of the WNBA basketball game, Friday, May 6, 2022, in Chicago. (AP Photo/Kamil Krzaczynski) 2022 AP PHOTO/KAMIL KRZACZYNSKI

Εκτός Λος Άντζελες Σπαρκς η δίμετρη σέντερ Λιζ Κάμπατζ, με το Yahoo να αναφέρεται σε σειρά άσχημων συμπεριφορών που οδήγησαν στην αποχώρησή της από το WNBA.

Οι φορές που "ταλαιπώρησε" κόσμο τα τελευταία χρόνια, είναι πολλές. Η Λιζ Κάμπατζ (2μ.03) είναι μια σπουδαία σέντερ του WNBA, έχει συχνά δίκιο σε αυτά που λέει και σε αυτά που ζητάει, ωστόσο καταφέρνει με την εκκεντρική συμπεριφορά της να χάνει και όσους την στήριξαν, εντός και εκτός γηπέδων.

Η 30χρονη Αυστραλή αποδεσμεύθηκε από τις Λος Άντζελες Σπαρκς, μετά από μία σειρά γεγονότων, τσακωμών και διαφωνιών με προπονητές, παράγοντες, ακόμη και με τις συναθλήτριές της. Αμέσως μετά από το 66-84 της ομάδας της απέναντι στις Λας Βέγκας Έισις, η Κάμπατζ έτρεξε στα αποδυτήρια, ντύθηκε και αποχώρησε λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο ίδιο περιβάλλον, πριν η ομάδα ενημερώσει για το διαζύγιο που έμοιαζε αναπόφευκτο εδώ και αρκετές ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κρις Χέινς στο Yahoo, οι παίκτριες των Σπαρκς αναγκάζονταν να της πασάρουν την μπάλα απλά για να γλιτώνουν από την γκρίνια της, αφού προηγουμένως είχε υπάρξει τεράστιο θέμα με το νούμερο που ήθελε για την φανέλα της. Η Κάμπατζ ζήτησε το 8, ενημερώθηκε ότι αυτό θα αποσυρθεί προς τιμήν της ΝτεΛίσα Μίλτον-Τζόουνς και στη συνέχεια απαίτησε το νούμερο 1 που ανήκε ήδη σε συμπαίκτριά της. Το πήρε, με την Αμάντα Ζαχούι να μαθαίνει μέσω των social media ότι έχασε τον αριθμό της, γεγονός που οδήγησε σε άρνησή της να μετακομίσει εγκαίρως στο Λος Άντζελες για την έναρξη της σεζόν και στη συνέχεια σε τιμωρία της για όλο το πρωτάθλημα του 2022.

Εκτός όλων, η Κάμπατζ συνήθιζε να τα βάζει με συμπαίκτριές της σε film sessions, οπότε αυτή η σχέση που ξεκίνησε χάρη στον Ντέρεκ Φίσερ (προπονητής και GM, αποχώρησε όμως νωρίς) ήταν καταδικασμένη να αποτύχει.

TAGS WNBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ