ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Καλαμπάκου αποχώρησε με παράπονο από τον Παναθηναϊκό

Η Ασπασία Καλαμπάκου με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Η Ασπασία Καλαμπάκου με την φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Με ένα post στο Instagram αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό η Ασπασία Καλαμπάκου, εκφράζοντας όμως τα παράπονά της για τον τρόπο που το διαχειρίστηκαν οι "πράσινοι"

Την αποχώρησή της από τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε με ένα post στο Instagram η Ασπασία Καλαμπάκου. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Καλαμπάκου αποχαιρέτησε την ομάδα εκφράζοντας όμως το παράπονο της για τον τρόπο που η ομάδα της το ανακοίνωσε.

Χαρακτηριστικά, η Καλαμπάκου αφού ευχαρίστησε τον σύλλογο, έγραψε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα μπορούσε να ήταν ονειρεμένη εάν "δεν υπήρχε τόσο μεγάλη αγωνία από το σύλλογο να με ενημερώσουν ότι δεν υπολογίζομαι για την συνέχεια πριν καν πανηγυρίσουμε τον τίτλο".

Αναλυτικά το ποστ της Καλαμπάκου:

Ένας κύκλος τεσσάρων χρόνων έφτασε στο τέλος του .

Με την ομάδα που με συνδέουν πολλά ,εμένα και την οικογένεια μου .

Με την ομάδα με την οποία όχι μόνο δε δίστασα στιγμή, αλλά πήγα με τεράστια επιθυμία όταν με κάλεσε στη Α2 και την πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας της .

Το να είμαι μέλος της προσπάθειας για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στη φυσική του θέση για εμένα ήταν κάτι σαν όνειρο.

Τα καταφέραμε.

Ο Παναθηναϊκός μας και πάλι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ !

Το τέλος είναι έτσι κι αλλιώς γεμάτο χαρά ,συγκίνηση και πλούσια συναισθήματα επιτυχίας και υπερηφάνειας .

Θα μπορούσε να είναι όμως πραγματικά ονειρεμένο αν δεν υπήρχε τόσο μεγάλη αγωνία από το σύλλογο να με ενημερώσουν ότι δεν υπολογίζομαι για την συνέχεια πριν καν πανηγυρίσουμε τον τίτλο .

Λεπτομέρειες ,που δεν αλλάζουν την ουσία όσων έζησα ,όλων αυτών των πολύ μεγάλων στιγμών .Και σίγουρα δεν αλλάζουν σε τίποτα τα συναισθήματα μου .

Ένα αντίο από καρδιάς σε όλους και τις καλύτερες ευχές μου για ανάλογη συνέχεια ,πάντα με τις επιτυχίες στις οποίες είχα τη χαρά να συμμετέχω και εγώ .

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEWSFEED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ