ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πυροδότησε τη "βόμβα" Κέντρικ Ναν: Με κάθε επισημότητα ανακοινώθηκε η διετής επέκταση με τον Αμερικανό σούπερ σταρ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πυροδότησε τη "βόμβα" Κέντρικ Ναν: Με κάθε επισημότητα ανακοινώθηκε η διετής επέκταση με τον Αμερικανό σούπερ σταρ
VAGGELIS STOLIS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Κέντρικ Ναν για νέο διετές συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στην Αθήνα έως το καλοκαίρι του 2026.

Την επομένη της πρόκρισης στο Final Four του Βερολίνου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έδωσε επίσημο ύφος στη συμφωνία με τον Κέντρικ Ναν για νέο διετές συμβόλαιο. Μία είδηση που είχε προαναγγείλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήδη λεπτά μετά από το φινάλε του Game 5 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι πράσινοι ενημέρωσαν επισήμως πως ο Κέντρικ Ναν θα μείνει στο ΟΑΚΑ έως το καλοκαίρι του 2026 και πως "υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ο αθλητής διατηρεί το δικαίωμα χρήσης NBA Out".

Τι σημαίνει αυτό;

Ο Κέντρικ Ναν έχει το δικαίωμα της επιστροφής στο NBA, κάνοντας χρήση του σχετικού όρου μέχρι τα μέσα του Ιουλίου κι εφόσον βρει πλήρως εγγυημένο συμβόλαιο. Ήτοι, μόνο αν εξασφαλίσει πως θα βγάλει όλη τη σεζόν στο NBA την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κέντρικ Ναν ως το καλοκαίρι του 2026. Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ο αθλητής διατηρεί το δικαίωμα χρήσης NBA Out".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ