ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Η ΚΑΕ Άρης επισκέφτηκε το σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

Η ΚΑΕ Άρης επισκέφτηκε το σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού
ARIS BC

Η οικογένεια της ΚΑΕ Άρης δεν ξεχνά τον Άλκη Καμπανό, με αντιπροσωπεία της να επισκέπτεται το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου, εννιά μήνες μετά από το στυγερό έγκλημα.

Εννιά μήνες μετά από τη στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού, η ΚΑΕ Άρης απέδειξε πως δεν ξεχνά τον αδικοχαμένο φίλαθλο της η ομάδας. Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Άρης βρέθηκε στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος φίλος της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Σήμερα, Τρίτη 01/11, συμπληρώνονται 9 μήνες από τη "μαύρη" μέρα της στυγνής δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ απέτισαν φόρο τιμής στον 19χρονο φίλο του ΑΡΗ που τόσο αδόκητα έχασε τη ζωή του.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ, Σταύρος Σχίζας, ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Χρήστος Ταπούτος και αντιπροσωπεία του Α.Σ. με επικεφαλής τον ταμία, Αλέξανδρο Γκαντώνα, βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη το μεσημέρι της Τρίτης και άφησαν 9 κίτρινα τριαντάφυλλα. Μπορεί ο καιρός να περνά, όμως η συγκίνηση και ένα μεγάλο "γιατί" είναι στον αέρα της οδού Αλκιβιάδη Καμπανού, κάθε φορά που κάποιος στρίβει στο μοιραίο στενό.

Άλκη, ο αγώνας θα συνεχιστεί απ' όλους μέχρι να δικαιωθεί η ψυχή σου.

Δεν ξεχνώ..."

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ